HENDE HER VENTER PÅ MIG..

DET MÅTTE JO SKE..

NÅR UHELDET MELDER SIG Flere af Jer har måske set, jeg har været pænt uheldig? Jeg havde noget af en tur til Danmark, der startede en anelse uheldigt. Jeg kom hjem efter en 13 timers flyvetur, til en lejlighed der stank af dødt dyr.Vores køleskab og fryser var gået og havde været defekt i 1 mdr. hvilket vil sige, da jeg åbnede lågen, fyldtes der den værste lugt i hele lejligheden og jeg stod uden et køleskab, med udsigterne til de ikke kunne komme før efter 6 dage og lave det, så ingen mælk til kaffen eller smør til brødet.

For det så ikke skal være løgn, så skal jeg til et møde med min revisor og snakke om Month of May, og da jeg går fra mødet, skal jeg ned af en masse trapper. Da jeg når til det 5 trin før jeg er nede, sortner det for mine øjne og jeg besvimer kort, mens jeg ruller ned af alle trapperne ; ( Jeg lander på siden af min fod og jeg hører et kæmpe knæk ; ( Jeg er med ét overbevist om benet er brækket, for tænker sådan en lyd kan ikke lyde, uden der er sket noget alvorligt.

Det vil så vise sig efter 3 timer på Gentofte Sygehus, der er benet ikke brækket, men mit ledbånd i foden er revet over..! Jeg har på dette tidspunkt været 48 timer i Danmark og har bestemt ikke tid til at være sengeliggende. Hele iden med denne tur til DK var jo fordi jeg har super travlt….. Jeg havde 1000 af møder med Náge, med min revisor og med andre samarbejdspartnere.. Men jeg måtte bruge resten af dagene i sengen mens jeg så Netflix ; ( Der er jo aldrig noget der er så skidt, det ikke er godt for noget andet! For jeg fik faktisk slappet af, noget jeg ikke har gjort i lang tid og det var måske kroppens måde at sige ‘ kan du ikke finde ud af at slappe af, så skal jeg nok sørger for du gør det’!

Livet har sine egen  måde at skrue ned for tempoet på og det var faktisk helt ok. Jeg var i super humør og holdte stemningen højt. Jeg blev forsinket med 1 dag til Singapore, da vi lige skulle hage styr på forsikringen etc. Men landede i går i Singapore – og skulle næsten direkte videre til fest hos min veninde Louise og hendes mand – noget der havde været arrangeret for ‘os’ eller de ville gerne have vi var med, så møder man også op. Også selvom man har fløjet 13 timer OG har revet et ledbånd over i foden. Commitment hedder det 😂

Så I ved hvor I kan finde mig… Lige her i sengen med foden oppe

3 kommentarer

 • Lckn

  For pokker altså. God bedring!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hold da op, du er da bare for uheldig!
  Det gør av med sådan et ledbånd og tager lidt tid at hele.
  Og øv med en fryser som stinker.
  Jeg vil ønske dig god bedring og pas på dig selv, når du vandre derudaf 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Jeg er bare så uheldig, der er slet ikke ord for det ; (

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HENDE HER VENTER PÅ MIG..