GOD JUL DADDY..

12 FORSKELLE MELLEM M OG JEG..

ÅRSDAG, VI ER HER ENDNU Den 8 december 2006 mødte jeg M på Hotel Skt. Petri i deres bar, der var mega populær dengang hvor ‘Vild med dans’ var på deres højeste. 6 måneder efter boede vi sammen 💛 og 1 1/2 år efter kom Bella, vi spildte ikke tiden, og sikke en rejse vi har været på. Kender I det, når vi begge har været med til at forme hinandens liv. M har givet mig et liv jeg aldrig havde turde drømme om, og flere oplevelser end mit hjerte næsten kan rumme. Jeg har givet ham den familie han altid har drømt om, og en kvinde der kan sige ham imod når han skal siges imod, men også en der kan passe på ham, når han har brug for det. Vi kan være stiktosset på hinanden og tit være ved at sige ‘rend mig’ – men vi har aldrig givet op, og vi har altid troet på hinanden, selv når vi ikke gjorde💞

12 TING DER GØR VI ER VILDT FORSKELLIGE:

#1 Han roder HELT VILDT – det kan jeg slet ikke holde ud.

#2 Han elsker rødvin – jeg er KUN til hvid.

#3 Han elsker at løbe til Pavarotti – Jeg hader både at løbe OG Pavarotti.

#4 Han er ‘Team UK’ – Jeg er totalt ‘Team USA’.

#5 Han er til Fondue – Jeg vil hellere spise en broccolisalat.

#6 Han er til at spise på MASH – Jeg er til RIO BRAVO, eller den ‘Fynske Ambassade’ som var min fars og mit yndlingssted.

#7 Han vil have hvide duer, tophat, pingvinsæt til hans bryllup – Jeg vil ha´fadølsanlæg, pølsevogn, chokoladekage, jukeboks der spiller regndans på repeat og buffet.

#8 Han er top politisk interesseret – jeg er top interesseret i Kardashians, og meget lidt i politik. Desuden kunne han aldrig stille op i politik, hvis de lavede baggrundstjek på hans kæreste 😂

#9 Han går slet ikke op i mode, han tager tøj på om morgenen, for ikke at gå nøgen ud af døren – Jeg derimod, enormt meget.

#10 Han har datet ‘kendte’ piger – Det har jeg næsten også, hvis Station 2 tæller med 😛 (den synes han ikke er sjov)

#11 Han er til sportsbiler – Jeg er til en stor amerikaner truck.

#12 Han danser ‘gammelmands dans, når vi er på dansegulvet – jeg er mere ‘twerke’ typen.

///

Men på trods af alle de forskelligeheder, så er vi stadig skide gode sammen❤️

Har I det også sådan med Jeres partner at I ikke kunne være mere forskellige, men alligevel sådanne et godt match?

XX
R

7 kommentarer

 • Haha, ja. Det ser bekendt ud. Vi er også meget forskellige. Og særligt det med brylluppet kan give lidt udfordringer. Min mand ville have bryllup på et slot med smoking og hvide handsker. Jeg var mere til at danse på bordene i bare tæer til havefest. Kompromiset blev et drivhus på en vingård.

  Stine/ http://www.jernmor.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg går ej heller op i mode, elsker fondue og rødvin – men et preppy bryllup, eller tak :p

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Min kæreste og jeg er også topforskellige – men jeg ved sgu ikke helt om jeg synes at vores forskellige tilgang til rod og oprydning er et godt match, det giver i hvert fald overraskende mange problemer, selvom jeg virkelig prøver at styre min irritation over al rodet. Jeg kan bare sket ikke have det i mit hovede. 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Stort tillykke med jer, I er skønne sammen:-)
  Jeg blev alene for år tilbage, men vi var af alder forskellige og ellers var vi meget ens, arbejdede sammen og havde samme interesser. Men det er jo forskelligt lige hvad som får et forhold til at lykkes og I har da fundet metoden herfor.
  Tak for mange dejlige indlæg i årets løb og et rigtig godt nytår til du og din dejlige familie:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Haha! Rikke du er så cool!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Arhjm!

  Ang. pkt. 10… Har vi to mon “Været det samme sted”? For så dør jeg af grin #Stangveninder

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hvad kan jeg sige?? Vi er til ‘BAD BOYS’ ; )

   Haahahahaaahahaha…..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOD JUL DADDY..