DER ER FLYTTET EN NY LADY IND PÅ HAVNEN..

KLAR PARAT // VI VARMER OP..

ROBBIE FREAKING WILLIAMS I går varmede vi op til Skanderborg, man kan ligeså begynde før end senere. Vi var selvfølgelig til Robbie Williams koncert, som så mange andre. Jeg er ikke helt sikker på, hvad jeg synes om koncerten, for jeg er ikke musik ekspert. Men hvad jeg ved er, han er blevet gammel, og har også taget en små 15 kg på, no offence, det skal man jo også have lov til, men hans kostume han havde på, og hans sceneshow var bare efter min mening en smule patetisk.
Han fangede os ikke rigtig de første 5 numre, men da han sang George Michael, gik folk helt amok, og da Peter Schmeichel pludselig stod på scenen og spillede guitar, skreg folk nærmest mere end de gjorde da Robbie gik på scenen. Jeg følte nok lidt han prøvede at være lidt for meget ‘Take That’ agtig med hans sceneshow – og det skal man ikke når man er 43 år gammel. Men respekt for alt hvad han har opnået. Det skal man heller ikke glemme ; )

MEN MEN MEN jeg var der sammen med mine veninder, så kan det hele jo være ligegyldigt, så længe man kan grine og danse ‘with out anybody watching’ så behøver man jo ikke mere. Vi fik varmet op til Skanderborg, hvor turen går hen i morgen kl 10.00 og endelig skal vi endnu engang i skoven, og lave nye magiske minder.

Var der nogen af jer, der var til koncerten?

ALL WE NEED IS FRIENDS ♥

XX
R

2 kommentarer

 • Malou

  Yes! Jeg var der, og jeg tænkte præcis det samme 😬🙈 (og som gammel Take That – fan er jeg ikke begejstret for hans semi-nedladende kommentarer om tiden med Take That 😤😂).
  Kan i øvrigt se, min søde og dygtige veninde, Sisse, har fotograferet dig i dag – DET bliver du glad for. Hun er den bedste ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Ved du tilfældigvis hvor din venindes grå strik er fra? Jeg er helt forelsket i den. 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DER ER FLYTTET EN NY LADY IND PÅ HAVNEN..