DE FINESTE HÅRSPÆNDER FRA AND COPENHAGEN..

GOD JUL DADDY..

NÅR MAN GØR SIT BEDSTE ❤️ Jeg har ikke fået ønsket Jer ‘den jul i ønskede jer’ Jeg har haft svært ved det, da jeg virkelig lige skulle sunde mig over denne tid, det er nok først nu hvor det virkelig er gået op for mig min far altså ikke kommer tilbage. Han ringede ikke til min fødselsdag i Juli og ønskede mig tillykke, det var der ikke noget nyt i ‘when life get´s in the way’ og det gik vi ikke så meget op i – men da jeg ikke hørte fra ham til jul, så stak det sgu i hjertet.

Vi holdte jul i Vedbæk hos min svigerfar, med hele M´s familie (næsten) og så min mor. Jeg havde virkelig haft ondt i maven over vi alle skulle være sammen, da begge familier har mistet én de elskede. M har mistet sin mor og jeg min far. Ja, og Bella både sin morfar og farfar inden for 4 mdr.💔 Der ændrede hendes liv sig bare og alt hvad hun kendte til. Men jeg må virkelig give os en ‘high five’ for vi spredte så god stemning den 24, vi gjorde alt hvad vi kunne for børnene for de ikke følte stemningen var ‘on the low down’ så alle mine bekymringer og det jeg græd mig selv i søvne natten mellem den 23 og 24 var virkelig spildte tårer.

Men jeg manglede min daddy til at hjælpe i køkkenet, han elskede at lave mad og han var virkelig god til det. Jeg ville ønske han havde nået at lære mig mere end han gjorde. Min far gad ikke lave hverdags mad, du så ham aldrig lave frikadeller. Men var det noget med fløde, kantareller eller noget der skulle trøfler i så vidste man bare det var hans område❤️ Og han brugte også gerne alt hvad der var i skuffer og skabe for at lave disse retter, så stod min mor og jeg for oprydningen – men igen, jeg ville rydde op efter ham hver eneste dag hvis det betød han var her. Men det kender alle der har mistet nok til.

På billedet bager jeg ét eller andet med min far, jeg kan ikke helt huske hvad vi laver, men jeg elsker ALT ved det, for det var dér han fandt roen, dér var der ingen krav eller forventninger, dér var han i sit es – og jeg var i mit💕

Glædelig Jul Pappi.

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE FINESTE HÅRSPÆNDER FRA AND COPENHAGEN..