MODELLOS BORDELLOS // VENINDER FOR LIVET

MODEMAGASINET IN spurgte os i forsommeren, om vi ville komme med vores historie om at mødes på den anden side af jorden, og binde bånd der er så stærke, vi for altid vil være hinandens ‘selvvalgtefamilie’.
Det er et interview jeg har glædet mig enormt meget til at dele med jer, da de virkelig er piger, der betyder rigtig meget for mig. Der mangler desværre én, min veninde Stine, som for mig er en rigtig vigtig brik i mit liv herude, men hun var ikke i Danmark da vi skød billederne.

Bladet udkommer i morgen, og jeg håber I har lyst til at hoppe i kiosken og rive det med hjem❤️

Og godmorgen for helvede🙏🏼 Namaste.

XX
R

Foto: Lasse Bak Mejlvang

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg