SØNDAGS VIBES OG PALMETRÆER..

(Kappe BLAIRE // T-shirt COS // Nederdel ❤️ Har været min venindes mors, den er 30 år gammel // Sandaler CHANEL // Briller SAINT LAURENT // Taske CHANEL..

OUT IN THE TOWN 💄💋 Vi havde en mission i dag, og det var at prøve bare én dag, at leve det vilde expatliv med en tøsefrokost med masser af glamour, som man altid ser på TV og som man alligevel bliver beskyldt for at leve 🍾🥂🍜🥟🍚🍺 Jeg havde endda ladet joggingtøjet blive derhjemme, og taget de pæne tekstiler på, det er virkelig sjældent jeg har pænt tøj på herude, jeg er meget mere til ‘active in my active wear’ 👠👗👜 Jeg er som I ved, mere typen der er til bløde stretchy materialer, og ser mig selv helst i behageligt casual tøj frem for fashion.

Jeg skippede champagnen 🍾 for det er jeg ikke så vild med, jeg tror faktisk heller ikke de serverer det der hvor vi spiste, det er sådan lidt mere fancy cafeteria 😂 men der var happy hour på Din Tai Fung hvor vi spiste 🥡🥣🍶 eller som de kalder det ‘buy 3 – get 1 free’ og det skal man sgu ikke sige til en fynbo 🍺🍺🍺🍺 Jeg er ikke min fars datter for sjov. He did not raise no fool.

Jeg delte dem dog med min veninde Alexandra, så grådig er jeg heller ikke og vi måtte nok sande, at 2 øl til hver på en god time er lige 1 1/2 for meget, hvis vi skal hjem og være ansvarlige forældre, og det skal vi jo, siger vores mænd, men pissehyggeligt var det 💃🏻🥠🍱🍢🥟 Tror flere af os havde arbejde vi burde ha´ lavet inden vores børn kom hjem, men det blev det sgu ikke til i denne omgang
#detvildeexpatliv #leverpostejogjoggingtekstiler

Der kom jeg lige slentrende i min nye Blaire kappe, og glimtede over det hele 😛

Håber I har en dejlig mandag, nu vil jeg putte her i Singa Dinga, i morgen er det tilbage til hverdagen, for uret ringer sgu kl 6.10 som det gør hver eneste morgen, også selvom man er en expat 💋

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SØNDAGS VIBES OG PALMETRÆER..