TÆNK AT LIVET KOSTER LIVET..

SØNDAGS VIBES OG PALMETRÆER..

(Kjole: JASPERLIVING)

JEG BLINKEDE OG PLUDSELIG var det søndag igen. Vi har brugt weekenden på at hygge, bade, gå (laaang) tur i varmen, se lysshow, spise McDonalds, da nogen havde tømmermænd og det var ikke mig. Badet lidt igen, lavet suuuure lektier. Så fik vi fejret vores Avapige der blev 2 år gammel. TO ÅR, meget vigtigt. Hele den Singaporeanske familie var samlet (næsten) for at synge fødselsdagssang og lege gemmeleg og spise banankage. Vi er hinandens familie, og vi er der for hinanden, selv når det bliver svært – men specielt når vi skal fejrer. Det er vi gode til ❤️

I morgen starter en ny uge, og jeg slår hul på en af slagsen, hvor jeg rigtig starter op på Ronald McDonaldhuset. Det ser jeg meget frem til, man kan jo ikke rigtig skrive ‘det bliver godt’ for det er jo en rigtig trist grund til vi bliver nødt til at tilbyde vores hjælp der, men når man så vender det, og tænker på, vi alle står sammen for at hjælpe, så er det sgu rigtig smukt. Jeg glæder mig til at gøre en forskel, så min far kan sidde deroppe og blive stolt, ikke jeg er i tvivl om han er det, men det varmer nu dejligt i hjertet når man ved, man er med til at gøre en forskel.

Lige nu sidder jeg og ser Kim Larsen på DR2 og går igennem hele min barndom. Hver sang, har hvert sit minde. Det har jeg skrevet lidt om her.

Jeg håber I har haft præcis den weekend, som I har ønsket, ellers kan I altid gøre det bedre næste gang❤️

Peace out fra Singapore, der går ikke længe før jeg skal puttesove, så jeg kan være frisk til uret ringer kl 6.10

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TÆNK AT LIVET KOSTER LIVET..