DEN PERFEKTE LÆDERJAKKE MED FRYNSER..

DERMA STAMP BEHANDLING HOS NÁGE..

FOR DEM DER FØLGER MIG PÅ INSTA de så måske den livevideo jeg lavede for leden dag, da jeg var på besøg hos N´age. Jeg trængte sådan til noget kærlighed da jeg kom hjem fra Singapore, da jeg lignede en grå mus, der havde fået tæsk med en lunken porre i 1 uge i streg.

Drænet, ked af det og bare generelt trist helt ind til benene, når livet skuffer mest og sparker en ned, når man i forvejen ligger ned, så trænger man bare til en ‘pick me up‘.

Hvad er Derma Stamp?

Information om behandlingen fra N´AGE:  Den professionelle Dermaroller behandling reducerer ar, fine linier, rynker, grov hudstruktur og pigmentpletter. En rulle med 1 – 1,5 mm lange nåle prikker mikroskopiske huller på hudens overflade, hvilket narrer huden til at tro, at der er sket en skade. Den simulerede skade sætter gang i kroppens egen helingsproces ved at frigøre væksthormoner, der booster kollagen-produktionen og dermed hudfornyelsen (Collagen-Induction Therapy).

Denne hudfornyelsesproces fortsætter i op til 10 uger efter den professionelle Dermaroller behandling.

Sådan her ser man ud efter behandlingen, som kun tager en små 20 minutter og faktisk slet ikke gør ondt. Det eneste sted jeg rigtig kunne mærke det, det var tæt på min overlæbe, der nev den lidt. Men ellers må man jo lide for skønheden. Man kan ikke ‘snyde’ uden det gør lidt nas, men det er jeg også helt parat til at indfinde mig med.

Efterfølgende går huden i 3 stadier.

Dag 1 + 2: Første er rødme som i ser på billedet, det er ca. 1 dagen og halvt af anden dagen.

Dag 3: Der begynder huden at hele og er enormt ru i teksturen og skal have pleje pleje pleje. Det får den i form af DermaRoller sheet mask der giver og tilfører huden fugt.

Dag 4: Der begynder den af skifte ‘ham’ som en slange. Den skaller og skal have endnu mere fugt end den har fået før. Man tror aldrig det bliver godt igen, men det GØR DET. Den dag skal man nok ikke lave de vilde planer på.

Dag 5: der vågner man op til en hud der bare har det rigtig rigtig godt. Den er dog enormt sart, så man skal huske solcreme, flere gange om dagen, og det brugte jeg også ALLE de andre dage. Hvis man vil være ekstra god så bruger man lige en lille hat også.

Hvad hjælper Derma Stamp behandlingen for?

AKNE-AR
AR
RYNKER
FINE LINJER
GROVE PORER
GENNEMFUGTNING AF HUDEN
PIGMENTERING/SOLSKADER
CELLESTIMULATION
STRÆKMÆRKER

Så der er flere ting den går ind og behandler for, hvis man har nogle af disse udfordringer, så kan det virkelig betale sig, at passe på den og give den noget ekstra glød til huden med sådan en behandling. Jeg har i hvert fald tænkt mig at gøre det 1 gang om året, lige for at fjerne alle de døde hudceller.

Hvis du også trænger til en ‘pick me up‘ så kan du læse mere om Derma Stamp LIGE HER eller læse om flere af N´AGE´s behandlinger og muligheden for at strikke nogle forskellige behandlinger sammen LIGE HER. Jeg kan virkelig anbefale den behandling der hedder skinbooster også ; )

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN PERFEKTE LÆDERJAKKE MED FRYNSER..