DE BEDSTE RIKKE TIPS TIL NYC // NEW YORK SPAM..

NÅR JEG LANDER I DANMARK, SÅ SKAL JEG DIREKTE OP TIL N´AGE..


(Se lige hvor meget jeg elsker Christian😛)

JEG TÆLLER TIMERNE til jeg er på Dansk jord og kan besøge N´AGE igen. Jeg kan slet ikke holde ud og se på mig selv😂 Jeg føler virkelig jeg ser træt ud, det er sygt hårdt at starte eget firma, man får ikke sovet meget og måske heller ikke helt spist det rigtige og det kommer virkelig til syne må man sige, ellers er det alderen. Who knows ; )

Så når jeg lander i DK har jeg booket tid den 21 til at hygge med ham her, han er min guru inden for magi til ansigtet. Han hedder Christian og han er bare den bedste💞 Jeg elsker virkelig Christian og jeg elsker virkelig min N´AGE familie❤️

Jeg har bestilt tid til ‘BOTULINUM TOXIN‘ i panden og det område omkring, så vil jeg gerne have RESTYLANE ved mine folder rundt om munden, de går totalt nedad som man siger, og jeg er begyndt at se sur ud. Så gad jeg virkelig godt have en ‘DERMA STAMP‘ behandling, som jeg har fået før,  da det er det eneste der virkelig hjælper på mig, det kan du læse om HER.  Så vil jeg gerne have en skinboost behandling på mine hænder, da jeg ligner en dame på 90 år, tak til kvinderne i min familie for de hænder. Hahaha. Du kan læse om behandlingen lige HER

Hvis jeg bare måtte fortsætte, så ville jeg også få en ULTHERAPY behandling, der strammer ens ansigt op, det er noget af det bedste jeg har gjort for mit ansigt i rigtig rigtig lang tid, sidst da jeg hos N´AGE der måtte jeg ikke få den, da de sagde den ikke ville give resultat endnu, da det ikke var så lang tid siden jeg sidst havde fået den, og det kan de jo have ret i, øv bøv for mig, men jeg lytter jo til dem, da jeg stoler 100% på dem, så hvis de siger der ingen effekt er på den, så gør jeg det jo selvfølgelig ikke🙌🏼

N´AGE SIGER: Ultherapy® er en patenteret og fokuseret ultralydsbehandling, som leverer energi i form af ultralyd til de dybe, underliggende lag i huden, hvor man normalt ville bruge plastikkirurgi for at få et løft. Energien varmer punktvist de undeliggende hudlag op, hvorved de stimuleres til selv at danne frisk ny kollagen og styrke de svage kollagene fibre.

Hvis man er træt af sit ansigt hænger, og man ikke har mod på at gå under kniven, hvilket jeg virkelig ikke synes man skal, så skal man gøre sig selv den tjeneste og tage ind og få denne behandling. Man får klart hvad man betaler for❤️

Så nu kan de bare vente inde på klinikken, jeg kommer snart og sparker døren op ; )

XX
R

HAR DU LÆST MINE ANDRE INDLÆG OM DE SKINCEUTICALS PRODUKTERNE JEG BRUGER? LÆS DEM HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE BEDSTE RIKKE TIPS TIL NYC // NEW YORK SPAM..