ANBEFALINGER TIL NEW YORK OG LIDT ET CHOK..

SKINBOOSTER PÅ HÆNDERNE // HOS MIN N´AGE FAMILIE..


(Billedet er lånt fra N´AGEs egen side og de ejer rettighederne til det)

HVIS DER ER NOGET JEG HADER MEST ved mig selv, altså udover min appelsinhud på numsen, så er det mine hænder. Jeg har de vildeste blodårer og mærker på hænderne. Det er dét jeg altid fjerner på mine billeder, når jeg poster noget hvor man kan se det. Jeg ændre aldrig i mit ansigtet mm. Men jeg hader mine hænder, de ligner seriøst noget på en dame der er 90 år gammel, og det kan man jo ligesom ikke sige jeg er – det ødelægger altid mine outfits og gør mig enormt usikker og ked af det når jeg ser mine billeder ; (

Men jeg har lige set på N´AGEs egen instagram (@kliniknage) hvor de viser man kan give huden en skinbooster behandling, der skal give hænderne fugt og ikke se så ‘gamle og trætte’ ud. Det står seriøst øverst på min liste over behandlinger jeg gerne vil have når jeg kommer hjem næste gang. Den står altså højere end botox og det siger lidt.

N`AGE SIGER: Hos N’AGE går vi højt op i det naturlige resultat – i denne sammenhæng spiller helheden en stor rolle. Vi oplever mange kunder, som har fokus på ansigt, hals og bryst, men som glemmer hænderne. Med en skinboosterkur kan vi skabe meget smukke resultater. Huden fugtes og fyldes op indefra så den ungdommelige fylde genskabes. 

RIKKE SIGER: JA TAK, det skal jeg booke NU, det kan kun gå for langsomt. Så, så snart jeg er i Danmark, der kan man ikke se min røv for bare skosåler, der sidder jeg i stolen oppe hos Christian, så han kan gøre mig smuk🔥

Du kan læse om behandlingen HER.

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ANBEFALINGER TIL NEW YORK OG LIDT ET CHOK..