DA MIT HJERTE SANK..

JEG GJORDE DET SGU..

JEG KUNNE IKKE STÅ FOR DEN nu har jeg kigget på den i flere måneder – og faktisk år, for jeg har fulgt Needle & Thread på insta i rigtig lang tid, og hele tiden tænkt ‘det er lige en Riksen kjole’ hver gang jeg har set de har postet noget.
Men nu kunne jeg ikke stå for den, og i lørdags blev den klikket hjem. Næsten 2000kr billigere end hvad prisen var her i Singapore, så har jeg jo faktisk sparet penge.. eller? 😂

Kjolen er købt på Net-a-porter og vitterligt den hurtigste levering ever. Den var i Singapore på ikke engang 48 timer. Wow… Det er sgu customer service på et helt andet niveau, og så pænt pakket ind. Så er jeg jo solgt som stanglakrids med det samme❤️ Så nu har jeg styr på kjole til både bryllup i Kuala Lumpur og vores store DABS fest. I feel like a Princess.

Du kan finde min kjole HER.

💕💕💕

R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DA MIT HJERTE SANK..