WEEKEND // JEG KAN INTET SKJULE..

DA MIT HJERTE SANK..

DET ER INGEN HEMMELIGHED jeg knus elsker Singapore. Jeg elsker det her land, og den dag jeg ikke er her mere, der kommer jeg 100% til at savne det, og søge tilbage, når jeg føler mig fortabt og på den forkerte sti. Jeg elsker den måde de er stolte over dette land på. Jeg elsker at landet er så frodigt som det er, og de passer sådan på det som de gør. Jeg elsker det er så anderledes end hvor jeg kommer fra, og de alligevel får mig til at føle mig hjemme.

Men i går, der havde jeg nok en oplevelse jeg for altid vil huske, og ikke på den gode måde. Bella og jeg, var ude at købe lim til hendes slim produktion (ja, igeeeen) og da vi skulle hjem, gør jeg som jeg altid gør, bestiller en UBER. Inden for 5 min sidder vi i vores bil hjem, med viden om, vi skal hjem og producerer flere liter farverigt slim.

Bella spiller et spil på min mobil hun lige havde downloaded, og jeg chatter med chaufføren. Jeg har brug for at få min UBER rating lidt op, da den var faldet en del.. (Hahahahaaha) så vi snakker om løst og fast, hvor jeg kommer fra, hvad der er dansk (Mærsk, Pandora, Carlsberg) vi er dem alle igennem, han fortæller han har suppleret olie til et rederi i Hirtshals, men han havde aldrig været der.. Blaaah Blaaah Blaaaha.. Og jeg tænker straks, den her samtale, den får så meget 5-stjerne til mig. Hello 5.0 rating coming up 💥

…. Hvordan samtalen går fra Mærsk til Hirtshals…. til TRUMP, det aner jeg ikke, men pludselig ender vi der… Og der er mit humør og holdning ikke så svær at gennemskue. Og pludselig finder jeg mig selv i en samtale, hvor jeg godt ved, den fører ingen steder hen, hvor der er guld forenden af regnbuen. Ingen steder andet end direkte i helvede for mig, og hvis chaufføren kunne, så ville han give mig NUL stjerner på stedet – og det samme modsat.

Lad mig bare fortælle, han ytrer han IKKE var fan af Obama, og jeg siger så det samme om TRUMP klart på en mere moden måde end ham. Jeg tænker vi er voksne mennesker, og så må vi jo hver især sige hvad der gør, vi føler så stærkt for at ‘personen’, ikke er den rette som præsident. Meget modent af to voksne mennesker, men lige det emne det får mig op af stolen.

Jeg siger at TRUMP ikke er den rigtige baseret på hans personlighed, da jeg mener han burde have et filter for hvordan han melder sine holdninger ud, og jeg er bange for, han kan skabe mere ravage mellem verden, end at prøve på at holde sammen på den samarbejde der nu er og har været i lang tid. Eller næsten, lige minus Rusland og Nord Korea. Han har fyret flere folk end der nærmeste er kommet ind. Han lyver selv under ed. Han har en shady baggrund og flere forliste ægteskaber end Ross fra FRIENDS (ikke at det tæller som værdi som præsident) Han er født med en guldske i ****, han kender intet til ‘the common man´s struggles, da han selv boede i et hus hvor der var guld på væggene.. Etc etc.. Jeg syntes faktisk jeg kom med nogle gode eksempler.

Hans var så… Grunden til han mente Obama havde været den værste præsident var: (tromme virvl) Han havde åbnet op for GLTB verdenen… 💥 Jeg troede først jeg havde hørt forkert, og jeg sagde pænt. I´m sorrry, what did U say – og han gentog præcis det samme igen. Han havde åbnet op for GLTB´s (Lesbian, Gay, Bisexual, and Transgender) Min krop begyndte bare at bruse med det samme, og jeg havde den største lyst i kroppen til at bare springe på ham, og kradse hans øjne ud!!

WHAT THE FUCK.. Der sidder en Indisk mand i min UBER, som kommer fra et land, hvor der er lige så mange GLTB´s som der er alle andre steder i verden, og siger, det er dét der ødelægger et land.. NEJ DET ER SGU (masse) VOLDTÆGT AF KVINDER der burde ødelægge et land og en verden, ikke hvad ‘hold’ folk spiller på. Jeg bliver så vred når jeg hører sådan noget – og alle der har sådanne en fucked up holdning, burde virkelig bruge en dag sammen med Abdul Aziz Mahmoud´s mor, for hun er virkelig den sejeste kvinde, så kan det være han ændrede mening. For hun er nok det sejeste menneske jeg nogensinde har lyttet til, og en jeg ser op til, for folk der taler med hjertet, og tør at stikke ud fra mængden, de vinder helt klart MIT hjerte. Tror desværre ikke han var til at rokke, han virkede meget fast på hans (fucked up) holdning

Det er vitterligt 2018 jeg troede vi var videre fra det emne, det er ‘soooo boring’ altså. Som om det er et valg man tager, når man springer ud som ‘anderledes’ og hver eneste dag skal kæmpe mod folks holdninger om en. Det er jo som at være en skydeskive, hvor resten af verden er dém der kaster pilene. Måske jeg blev så vred fordi jeg har en ‘bror’ i Kentucky der er til mænd, og jeg elsker ham ikke mindre af den grund. Tværtimod.

Mit hjerte sank så meget, det er mange år siden jeg har hørt en person have en holdning så off, ja måske ikke siden jeg boede i Kentucky. Det var også dengang i 1998 det gik op for mig, at der holdninger om ‘hvide og sorte’ mennesker. Det havde jeg aldrig oplevet før, så det var et stort chok for mig.

Jeg opdrager Bella til, der er ikke noget rigtigt eller forkert, og alle mennesker kan elske liiiige dem de har lyst til, for det er den frihed vi har. Friheden til at vælge selv. Hun skal aldrig føle, hun ikke kan fortælle mig, hvis hun forelsker sig i en pige, bare dét hun er forelsket, er nok for mig❤️ Vi må opdrage vores børn til at tænke med hjertet, og følge lige dén sti de har lyst til, det er den gave vi kan give dem.

Mig og chaufføren kunne blive enige om, vi var enormt uenige, og jeg gav ham én stjerne, for det var det mindste jeg kunne give ham – og så kan jeg kun håbe på, vores veje ikke krydses igen, det tror jeg vi begge ville sætte pris på.

Dejlig søndag her fra Orangehuset.

XX
R

 

1 kommentar

  • Kat

    HA! Så skulle du prøve at bo på i en by hvor stort set alle forguder Agent Orange. En jeg kender har sågar en pap figur af ham i huset.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKEND // JEG KAN INTET SKJULE..