TEST AF NEW NORDIC HYALURON SHOTS..

WEEKEND // JEG KAN INTET SKJULE..

I KENDER MIG i kender jo alt til mine planer, for det skrev jeg om lige HER så jeg kan ikke opfinde nogle fiktive planer – Bella skal til sleepover på skolen, og kommer med bussen lige om lidt. Hun plejer at ankomme omkring kl 15.15 og hvis det regner, så trækker den sig til 15.30 for hvis der er noget Singaporeaner ikke kan, så er det at køre bil hvis det regner 💥 Så kan man lige så godt bestille sin egen begravelse, for det stikker helt af. De banker ind i hinanden lige så snart himlen åbner sig, og bare drypper lidt. Jeg ved ikke om det er fordi de kører med slidte dæk, men den er 100% sikker, regner det, så er der én eller anden vej der er blokeret fordi de har trukket deres kørekort i Legoland.

Vi skal nærmest tilbage med det samme, for hun skal være deroppe igen kl 18.00 så det er hurtigt i bad, skifte fra uniform til ‘casual’ som de kalder det og i en UBER. Der er købt ny sovepose, ny luftmadras, og lommelygte etc. så hun er klar parat til at holde fest hele natten. Håber dog hun kommer retur med bare lidt søvn i bagagen. For ellers bliver det da en hyggelig weekend 😂

Jeg skal som sagt ud og spise med de danske mødre, og hygge, men intet sent, og vi skal slet (nærmest) ikke have noget alkohol, vi kan jo ikke være sprit stive hvis nu de ringer fra skolen, og der er børn der ikke vil være der. HA! Kunne i lige se 6 fulde mødre der vælter ud af en partybus … Ja, det var jo ikke helt utænkeligt, og den film er vist lavet før ; )

Selvom kl kun er 8.11 hos Jer, så vil jeg alligvel ønske jer en god weekend, for det er det officielt her i Singa.

Glædelig Fredag.

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST AF NEW NORDIC HYALURON SHOTS..