EYE CANDY // SKAL DU GIFTES..

NÅR ENS MOR HJERTE SPRÆNGES..

(Madras  by KLIP KLAP // Liberty dyne – Lavet af Tante Kathrine // Natkjole COTTON ON ..

NUTTEMONADE ens mor hjerte sprænges bare, når man kan høre sin datter sidder og læser på engelsk. Hvem havde nogensinde troet det skulle ske? Ikke mig i hvert fald. Hold nu fast, man bliver bare så stolt altså. Hen over vores måned i Danmark, har jeg flere gange ‘taget’ hende i at sidde og snakke engelsk for sig selv, om det er på værelset når hun leger, eller når hun er bad, så slår hun over, uden at skænke det en tanke.

Jeg tror for hende, der er grænsen mellem engelsk og dansk ligesom flødet ud. Hun tænker vitterligt ikke over det mere, det er ikke fordi hun vil lege Gitte Stallone men efter 1 1/2 år i Singapore, og 80% af hendes dag er på engelsk, så kan man jo heller ikke bebrejde hende for det. Vi snakker kun dansk til hende, for undervisningen foregår mest på engelsk, lige på nær de 7 timers dansk hun har om ugen i skolen. Hvilket jo ‘næsten’ er det samme som de har på de danske skoler i en 2 klasse. Så hun følger med hendes årgang, og til tider forstår jeg slet ikke hun kan rumme det. Mit hovede ville være fyldt til randen.

Det er alligevel utroligt hvad hun har opnået i en alder af 8 år, der snakker hun både dansk og engelsk og er godt med på skrift også. Moren er meget stolt og utrolig rørt ♥♥

Bumbum for president ♥

 

1 kommentar

  • Rikke

    Vi ville nok ende med at det hvide hus blev lyserødt, men det er stadig bedre end en mur mod Mexico, så en stemme herfra 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EYE CANDY // SKAL DU GIFTES..