HVAD SKAL DER SKE MED OS // SAMME TID SIDSTE ÅR..

DET NIVER LIDT I DÉT DER HJERTE..

Ensom

FLY ME AWAY jeg sidder klar ved gaten, og venter bare på, de kalder Singapore Airlines to Copenhagen. Klokken er 23.03 her, så der går nok lidt tid endnu, da vi ikke flyver før midnat. Jeg har siden jeg forlod Orangehuset, haft den mærkeligste følelse i kroppen. En følelse af, jeg hele tiden mangler noget – og det er selvfølgelig nok min siamesiske tvilling BumBum😞

Jeg skal være væk fra hende i 10 dage, og det har jeg ikke prøvet før. Jeg tror nu godt jeg kan, men jeg er usikker på om hun kan. Og hvis hun først bryder sammen, så ved jeg ikke hvad jeg skal stille op med mig selv, for så knækker jeg også helt. Hun er jo desværre så stor nu, hun selv kan ringe op på FaceTime, og det er jeg helt sikker på hun kommer til, når hjertet gør lidt ondt 🖤

Det er en prøvelse for mig, M gør det jo hele tiden. Men mit morhjerte har lidt svært ved at rumme situationen lige nu. Håber de onde sommerfugle forsvinder inden jeg rammer Danmark 💋

Ellers så ses vi på den anden side🙌🏼

XX

R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVAD SKAL DER SKE MED OS // SAMME TID SIDSTE ÅR..