NETSHOPPING // NÅR MAN NU ALLIGEVEL LIGGER NED..

EN DAG SÅ ER JEG HER IKKE MERE..

ALTSÅ I SINGAPORE.. Chill down, jeg snakker ikke om på planeten, så syg er jeg heller ikke ; ) Når man ved man ikke er her forevigt, men man heller ikke ved hvornår det slutter, så skal man altså få det bedste ud af det, det er et must. Jeg kan hver eneste dag blive lige så stolt af den her by, og stolt over jeg bor her, og stolt over jeg har fået lov til at bo her. Hver dag kan jeg opleve noget nyt, selvom jeg har været dét samme sted flere gange.

Vi har nu ramt Chinese New Year igen, og det minder mig bare om, det er det 3 CNY vi har oplevet. Først var det Rottens år, så var det Hanens år – og nu er det Hundens år. Så hvis du er født i 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006 eller 2018 så Tillykke. Jeg er selv født i 1982 så I år er mit år, og jeg har tænkt mig, jeg skal fejres HELE året ud. Jeg er bare ikke helt sikker på de andre er med på ideen ;

Når festen rigtig går igang, og alt lukker ned, så er det vi stikker af til Perth og Margrete River. Vi skal bo i området ved Smith Beach og Yallingup. Det bliver en konge tur, vi mangler bare at leje en ordentlig satan af en bil, så vi kan køre området tyndt, og se kænguruer, drikke vino, se de hvide strande, og bare hygge som familie, noget jeg ser vildt meget frem til ❤️

Jeg blev lige fanget i et foto-moment af Camilla, da vi var ude at gå en tur i sidste uge. Jeg har nok tusinde biller af pynten fra alle 3 år i træk, men dem kan man ikke få nok af, pludselig står man hjemme i Danmark og tager billeder af en blomstermark på Amager, den stikker altså ikke helt det her 🌸

Nat nat fra Singapore.

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NETSHOPPING // NÅR MAN NU ALLIGEVEL LIGGER NED..