ET BILLEDE SIGER MERE END 1000 ORD..

SÅDAN PISSER MAN HELE DANMARKS KVINDER AF..

fullsizerender-4

ELLER NÆSTEN min næste klumme er ude, og den omhandler det at blive mor – men jeg havde ikke regnet med, den ville tage sådanne et twist, som den tydeligvis har. Jeg vågner op til beskeder fra mine veninder hjemme i Danmark, for jeg sover jo, når det er aften i DK, og jeg vågner når I lige er gået i seng – så de har set min klumme før jeg selv når at læse den. Selvfølgelig ved jeg hvad der står i den, for jeg har jo selv skrevet den, men nogle gange bliver der rykket rundt i den, og hvis den er for lang, bliver den også kortet ned. Så jeg ved først 100% hele opsætningen når den bliver udgivet. Men det var ikke dét der pissede folk af….

fullsizerender-3

Det var simpelthen min overskrift på artiklen OG mit billede. Der var ganske få der syntes at ordet strækmærker og hængepatter, var særligt morsomt. Men nu er det jo altså mig og min sorte humor der spiller ind, og det er tydeligt tegn på, at folk ikke læser med på min blog, for så havde de forstået det – plus alle mine klummer har sådan et ‘klang’ af ordspil der til tider er overdrevet.
Og så skal man slet ikke poste et billede i en H&M badedragt, der har dobbelt lag, og hedder ‘slimming and uplifting fit’, JA, og så betale for at få sine bryster lavet.. Hahaha.

Man skal altså lige huske på, artiklen omhandler meget af 2008 og det her billede er taget i 2017 – EFTER jeg har fået lavet bryster, og nu var det hverken for at vise mine bryster eller badedragt, jeg skulle finde billeder af Bella, som både var af hende, og vores familie. Men jeg havde ikke lige tænkt jeg skulle retfærdigøre min barn i en klumme der omhandler min datter og livet med hende. Men så ved jeg, hvad den næste skal handle om ; )

Nååå, men hvad har jeg lært af det her? LAD VÆR MED AT SKRIVE HÆNGEPATTER – hvis du ikke enten viser dem, eller skriver om dem!! ; )

MEN hvis i har lyst til at læse min næste klumme, så kan i finde den HER – det kan godt være billederne ikke lever op til dét folk vil se, men det er lige fra hjertet, og det er i min verden dét der tæller. Ærlighed ♥

Håber I kan se ud over overskriften og kender mig godt nok til at grine af den. Men som de kloge siger (ved ikke hvem de kloge er) men bedre folk snakker om dig, end slet ikke, så det skal jeg lige vænne mig til kan jeg godt mærke. Der er stor forskel på at skrive for sin egen lille blog, og så komme ud til HELE DANMARK og hvad der dertil hører. Man skal lige have is i maven, og ikke lade sig gå på af det!

Klokken er 11.19 her i Singa, og vi sidder stadig i sengen og hygger Bella & Jeg. Vi gik næsten 12.000 skridt i går, og det trætter altså sådanne nogle små ben, så vi tager den i sneglefart i dag♥

Møs
R

8 kommentarer

 • Rikke

  Åååhhhhhhh jeg elsker det, kun i Dk kan en overskrift med et ord som hængepatter bringe husmoderstanden på krigsstien. LOL
  Surprise, som en 30something kvinde, så sidder de bare ikke der hvor de gjorde som 16årig, og jeg har ikke engang ammet eller noget.
  Danmark i en NØDDE(R)skal 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ja, aldrig er jeg blevet slagtet så meget.. Men HEY hvad med ‘og alt det vi ikke snakker om’?? Den blev totalt glemt ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Andersen

  Altså bortset fra overskriften, som jeg ikke vil “hænge” mig i😂 Så syntes jeg faktisk, måske det er dit til dato bedste indlæg. Så fint og rammende. Måske også fordi jeg er godt oppe i trediverne og DAGLiGT bliver spurgt om vi ikke snart skal have en mere 🖕🏻Var i fertilitetsbehandling i 4 år for at få hende vi har og alligevel spørger folk. Ved folk ikke gør det for, at være ubetænksomme, meeeen man må gerne tænke selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Tak Helle,

   Tusinde tak, kan fornemme vi ikke er de eneste der har disse følelser, og ville egentlig gerne, at folk skal tænke for de taler/spørger, for det kan såre så meget – og så har jeg da lært til næste gang, at det nytter ikke man skriver ‘og ALT det vi ikke snakker om’ for hvis man har skrevet hængepatter, så skal der altså være hængepatter i DEN artikel, og sådan er det ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Den støder ikke mig, men ‘kender’ selvfølgelig også dit sprog, som jeg btw er vild med 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Tak, og dejligt du følger med – havde lidt nedtur på over min klumme, følte pludselig, der var en masse nye læsere der ikke helt forstod og fattede min humor, det skal man lige vænne sig til ; (

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Der er ALTID nogle, der har kommentarer til ALT…. Æææælsker dit sprog og din blog. Glæder mig allerede til din næste klumme. kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ja, og det ved jeg også godt, men her på bloggen plejer der at være en god tone (som regel) men der er der pludselig SÅ mange kvinder, der har en holdning til ALT!!! Den skal jeg lige sluge ; )

   Men skønt du fatter min point, og sætter pris på hvor jeg kommer fra… Alt er altid ment med et glimt i øjet ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET BILLEDE SIGER MERE END 1000 ORD..