NÅR MAN STOPPER OP..

ET BILLEDE SIGER MERE END 1000 ORD..

VI HAVDE DET SÅ SJOVT i går, da vi var i Universal, som I kan se på billedet.. Hahahaha! OMG. Den Mummy ride, var altså lige væsentlig vildere end vi havde troet. Men billedet var så epic, jeg måtte betale de 200 (mafia) kroner de tog for det, for det skal klart bruges når Bella engang skal konfirmeres ; )

Vi havde prøvet stort set alle de karussellen der fandtes i hele parken, og The Mummy var den sidste vi ikke havde testet – Bella var noget bekymret, men vi ‘opmunterede’ hende og fortalte hende, den slet slet ikke var så uhyggelig (med løg på) Det viste sig, det var den vildeste af alle de turer vi havde prøvet i HELE parken. Holy Moly, det var så M og jeg også skreg. Den behøver jeg så ikke prøve igen – måtte holde hende for ørerne hele vejen, og så skulle hun lukke øjnene, da vi indså den var alt alt for uhyggelig.. HAHAH! Det var så skide synd for hende, men vi kan heldigvis grine af det nu, og hun har ikke haft mareridt i nat, og nævner ikke dødsturen mere, så vi er all good ; )

Så note til folk, der kommer og besøger Universal Studios i Singapore – den The Mummy tur er VIRKELIG skide uhyggelig, dont go. Og slet ikke med små børn, for når 2 på 42 og 35 kan være ved at skide i bukserne, så er der noget om snakken… hold jer til Bakken ; )


R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR MAN STOPPER OP..