NÅR MAN HAR LÆBER PÅ SINE BOOBIES // TING JEG IKKE FORSTÅR..

INSPIRATIONEN KOMMER FRA LIVET SELV..!

TÆNKETANK.. Jeg sidder og brygger på min næste klumme, hvor jeg har temaet omkring dét at blive mor. Jeg blev jo mor i en forholdsvis tidlig alder, kun bette 26 år – det var for nogen en kvalifikation til de unge mødre. Jeg var én af de eneste i min gruppe af pigeveninder der fik barn, men det kan jeg så sidde og glæde mig over nu, hvor jeg har en datter der fylder 9 år i dec. Hvor er det bare så sindssygt altså.

Jeg sidder og kigger alle mine billeder igennem, fra da hun blev født, fra da hun hængte sine sutter i Frederiksberghave, blev sur over hun ikke måtte have leggings under hendes shorts (se billede for bevis) det skal lige siges, det var en af de dage i Danmark, hvor det var top varmt, men det ville hun skide på..Haha.! Da hun slog hul i hovedet, helt ind til næsebenet og scorede sig 4 sting. Da hun lærte at stå på ski, da hun hun startede i skole på Gentofteskole. Fra vores flyvetur til Singapore, og det hele var en ny slags normal, og vi fra nu af skulle bo i Asien. Alt hvad vi har oplevet med hende, har jeg følt igen, igennem alle billederne♥

Det er en tur ned af memory lane, og mange følelser omkring alt det man har oplevet med denne lille person. Jeg kan slet ikke fatte hun er min, og hvor har hun bare gjort mig til et bedre menneske, og hvor er hun bare et fint lille helt menneske. Da jeg sendte dette billede til M forleden dag, og skrev, hvorfor hun blev så sur, skrev han tilbage til mig “HVORDAN kan du huske det var grunden???
Og mit svar svar var ‘fordi det sker så sjældent, så jeg ved og husker præcis hvorfor‘. Det er også sandt. Jeg har haft 4 episoder med Bella på hendes næsten 9 år lange liv, hvor hun er flippet helt ud, og jeg slet ikke kunne kende hende – og det skal der sgu også være plads til. For real. Tror ikke M kan huske, hvorfor jeg blev sur i en givende situation, for det sker altså lidt oftere end 4 gange ; )

Jeg glæder mig til at poste min næste klumme på ChriChri, for det er noget der virkelig betyder noget for mig ; )

Håber i har haft verdens bedste weekend, vores er ved at gå på held, og må indrømme at lemmerne er trætte. Vi holdte Samba fest hos os igår, og smed folk ud kl 00.30 – da vi vidste, at alle ville stå i Orangehuset igen kl 9.00 til det helt store bokse event. Det var nok ikke helt gennemtænkt, men det var simpelthen SÅ hyggeligt ; ) I kan måske nå at se min aften på Instastory. Og HUSK jeg er meget aktiv derinde, så send mig en besked og jeg lover 100% jeg giver jer jeg svarer tilbage.

Kys

XX
R

5 kommentarer

 • Maria

  Jeg så din story i går og den var mega sjov 😂 Elskede da i dansede og da i rappede 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hahahahah. Jeg var rigtig i mit es igår ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Var også helt vild med din dans med M – shit det havde I styr på😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Ja! Den var jeg også vild med. Sådan kanmin kæreste sgu ikke svinge mig rundt 😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hahaha. Sjovt, for inden i mit hovede, der så det slet ikke sådan der ud. Men det kom sgu meget godt ud ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR MAN HAR LÆBER PÅ SINE BOOBIES // TING JEG IKKE FORSTÅR..