KÆRESTE DAG. KÆRLIGHED & KYSSER..

HVORDAN MAN UNDGÅR UREN HUD PÅ RYGGEN..

giphy

URENHEDER er noget vi alle oplever på et tidspunkt i livet. De fleste har dem i deres teenager år, og efter der, ser de dem aldrig igen. Sådan er det så ikke ved mig. Jo ældre jeg er blevet, jo flere urenheder har jeg fået. Bummer!

Men BACNE er noget af det mest trælse. Altså urenheder på ryggen, og hvis jeg døjer med noget, så har det været det. Der er jo ikke noget mere hæmmende end at have bumser på ryggen, når man er pige, og har bikini eller en rygløs top på. Det er der sgu ikke mange drenge i, hvis man render rundt og ligner en pizza på ‘bagtøjet‘.

Acne kan komme af mange forskellige ting, som genetisk, hormoner, menstruation, stress – og af ‘sløve carbs’ som brød, ris og pasta. Alle de ting, som smager bedst.

Men hvad jeg har fundet ud af, så er det, at det kommer af mine bade rutiner. Jeg har ikke vidst, at det jeg gjorde når jeg gik i bad, det var grunden til jeg slog ud, både på hals og på ryggen ; ( Men der skulle åbenbart gå næsten 35 år, før jeg fandt frem til, hvad jeg skulle ændre. Men så kan man jo lære en gammel hund, nye tricks.

Mine baderutiner er nu:

  1. Vaske hår med shampoo.
  2. Vaske mit hår med balsam.
  3. Vaske min balsam ud.
  4. Sætte mit hår op med et hårspænde.
  5. Vask kroppen.

Den fejl jeg har gjort førhen var, jeg vaskede mit hår, puttede balsam i, lod det sidde – og vaskede min krop. Derefter vaskede jeg balsamen ud. BIG MISTAKE. For det gjorde, der lagde sig en kæmpe hinde på min hals og ryg af balsam, som stoppede mine porre, og gjorde jeg slog ud. Efter bare en mdr. at ha´fulgt disse råd, kan jeg allerede se en kæmpe forskel, og jeg har ikke længere de udslet som jeg har gjort mig så forbandet usikker, når jeg gik ud. Jeg har flere gange haft store bylder i hårgrænsen, som jeg har pillet i, og som har efterladt mig slemme ar.

Jeg ved selvfølgelig ikke om det vil hjælpe på Jer, men jeg kan kun snakke af personlige erfaringer, og på mig har det virkelig hjulpet og gjort en kæmpe forskel. Noget som også er vigtigt er, man sover i rent sengetøj (max 1 uge før man skifter) du skal sørge for at vaske dine bh ér og ha´ tøj på, hvor ryggen kan ånde. Du skal altid have rene håndklæder, og ikke dele med hele familien, når du skal tørrer dig. For så er det jo lige gyldigt, man følger disse bade ‘regler’, hvis man alligevel tørre sig i samme håndklæde, som ens kæreste har tørret både numse og skridt i ; )

Hvis man døjer med urenheder, så sørg for ikke at gnide på det med grove klude, eller skrubbe på det med peeling. Det kan gøre, at det det bare blive endnu værre.

Happy BACNE jeg håber disse tricks hjælper.

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KÆRESTE DAG. KÆRLIGHED & KYSSER..