BLURRY LINES..

HVORDAN GØR MAN?

IMG_2453.JPG

Hold fast jeg synes det med briller er svært.

Jeg ved ikke om jeg nogensinde vænner mig til det, eller om jeg hele tiden bliver hende der løber rundt, og leder efter sine briller i flere timer, for så at finde ud af, at de faktisk sidder på hovedet. HA!

Jeg er en totalt spasser med det. Mine øjne har endnu ikke vænnet sig til at have dem på hele tiden, og trænger ofte til pauser. Så ryger de op i håret, og så glemmer jeg jo bare de sidder der, og arbejder videre uden, med sammenknebne øjne.
Jeg håber jeg snarest finder en fast rytme med dem, for ellers kommer jeg til at bruge flere timer på at lede efter dem, end på at bygge mine øjne op. Og ender jobløs, med dårlige øjne. Det bliver man ikke glad for i længden. ; )

Hvad gør I der har briller. Synes I ikke det er svært at have dem på hele tiden, eller vænner øjnene sig til det?

Hjælp hende brille jomfruen.

; )

XX
R

Louis Nielsen..

 

7 kommentarer

 • Jeg er desværre ikke rigtigt blevet fan af briller, selvom jeg har haft dem i mange år. Så har haft linser i mange år for at undgå dem.
  Men jeg valgte sidste år at få øjnene laser koorigeret så nu er jeg fri for dem. Men nu synes jeg det er hyggeligt med briller :joy:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det bliver så meget mig om kort tid! Jeg skal også have briller. Men jeg bruger dog solbriller rigtig meget om sommeren, så det kan være det hjælper lidt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg hader briller, og ønsker ikke at gå med dem. Så da jeg for mange år siden i niende klasse fik linser, blev det hele meget nemmere. I dag er der mange som slet ikke kan forestille sig, at jeg har dårligt syn og bliver super overrasket over, når jeg siger jeg af og til aflaster med briller derhjemme.
  Men jeg vil engang i fremtiden have dem ordnet med laser, så jeg kan være helt fri for det ræs med linser og briller.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bruger linser…. 😀
  Kan god se fjernsyn/biograf med briller, men alt andet… puha, det duer ikke:o

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg har brugt briller siden septemper og har det ligesom dig, mine sidder også tit i håret. Men jeg kan mærke at jeg har mere og mere brug for dem og at jeg faktisk ser bedst med dem på :), der er nu efter et halvt år heldigvis flere og flere minutter om dagen hvor jeg helt glemmer jeg har dem på, så jeg håber og tror på det bliver en vane at gå med dem på hele tiden. Så kære Rikke bare bliv ved, det skal nok blive godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg ved ikke hvordan man gør, men jeg ved at du ser pisse-smart ud med dem, så det er vel en slags motivation til at huske dem? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henrik Holmlund Thomsen

  Mine briller startede også som behovs briller, når jeg skulle læse på de store tavler på universitet eller når jeg læste bøger, men mere og mere kunne jeg ikke undvære brillerne for mine øjne begyndte at slappe af, derfor blev det mere og mere normatl for mig at have brillerne på hele tiden. Det er derfor meget om at finde nogle briller, som du syntes er behagelige at have på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLURRY LINES..