ENDNU EN SMUK BILLIG BADEDRAGT..

FRISKE SOMMERNEGLE HVIS DU TØR..

Nails CND SHELLAC // Bracelet MERACAI..

DET ER JO INGEN HEMMELIGHED at jeg ikke bevæger mig så meget ud over mine egne grænser, når det kommer til mine negle, men jeg prøver at tage små babysteps 👣 derfor er jeg ekstra stolt af mine negle, jeg har fået lavet i dag. Føler mig en anelse brave og bold og lidt ude og skide, for M har ikke set dem endnu, men jeg kan næsten allerede sige nu, hvad hans kommentar er, og det er ikke noget positivt, da han i forvejen har det svært ved mine røde negle, og det minder ham om hans mor. Hahah.. Men nu er vi også meget fashion ens, hende og jeg. Slip os fri i en ZARA og vi 30 min senere står vi oppe ved kassen, og har fundet de samme ting. Men det betyder jo bare hun har god stil …eller jeg har ; )

Neglene er lavet med CND shellac den røde hedder Wildfire, den lyserøde hedder Masquerade, og guld Locket Love 💅🏼

Er du lige så modig som mig? 😋

Held & Lykke

XX
R

Inspirationen har jeg fået fra Sarah YOUBLUSH

 

MERACAI ♥♥♥

1 kommentar

  • Ihh de er fine! Du skal ikke tage dig af hvad andre tænker om dem, jeg er vilde med dem! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ENDNU EN SMUK BILLIG BADEDRAGT..