MANGLER DU EN GAVE IDE // OBVIOUS ARMBÅND..

HVIS JEG VAR STRANDET PÅ EN ØDE Ø..

image-1

LUKSUS DYR jeg har mine faste rutiner, og produkter som jeg sværger til, som jeg ikke kan se jeg kan “leve uden”.  Så hvis skibet gik ned og luksus dyret skulle vælge hendes favoritter, så ville jeg medbringe det nyeste SE & HØR – man skal jo været opdateret på sin sladder, flotte vipper fra Graceous Singapore eller Lash Copenhagen Danmark med vipper på, kan man ligne en million uden at gøre det, Healing Mint Balm til læberne fra Amazing Space bare fordi man er strandet, skal man jo ikke gå ned på kysse læber, Pure Berry Toner fra Akademi Kliniken – Fugt, fugt fugt er vejen frem, CND Shellak negle – intet pænere end velplejede negle, mine OBVIOUS smykker fra PILGRIM – man må godt være lidt bling bling når man er strandet. STIMOROL Lakrids tyggegummi – hvis man ikke lige har en tandbørste ved hånden, så må det reddes med noget tyggegummi, og en 2 liters dunk vin fra Netto, så jeg kunne drukne mine sorger.

Så hvis jeg kom i den pine, at strande på en øde ø, så tror jeg godt jeg ville kunne overleve ♥

Hvad kan I ikke leve uden, stort som småt?


R

5 kommentarer

 • Kirstine

  Hej Rikke 🙂
  Dit oplæg kommer på det helt rigtige tidspunkt for mig. Min familie bor i Indonesien, og jeg er derfor tit på besøg (sådan rundt regnet et par gange om året). Jeg har tit overvejet at få lavet lashes, men er kommet fra det igen, fordi man har læst så mange steder, at pool, strand og saltvand fra havet tager hårdt på dem. Hvordan oplever du, at dine lashes har det i Singapore og på Bali?
  Derudover ville jeg ikke kunne leve uden Egyptian Magic Cream – sværger til den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Mine lashes har det så fint her. De tager slet ikke skade, jeg bader hver dag, bruger solcreme i ansigtet og svømmer i havet – så det skal du bare gøre ; )

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ville også have en vindunk, en faktor 20 og en aftale med en helikoper efter en 12 timer i solen.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ville ikke kunne overleve uden en spandfuld solbeskyttelse – og uanede mængder af iskold cola til at holde væskebalancen i orden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MANGLER DU EN GAVE IDE // OBVIOUS ARMBÅND..