TEENAGE OUTFIT // IM STILL A BELIEBER..

EN GAVE OG EN TANKE FRA HJERTET // MERACAI..

JEG HAR SEJERE VENINDER END DU HAR nogle piger har det, andre har det ikke.. og min veninde Sarah fra Singapore HUN har det♥

Dette projekt har taget næsten 1 1/2 år fra tanke til det færdige projekt, og jeg er så enormt stolt af hende. Jeg kan tydeligt huske, på en af vores gåture hun fortalte mig, hun havde tænkt sig, at designe smykker ud fra de kinesiske stjernetegn – og nogle enkelte symboler, som betød noget for hende. Dette er i hvert fald over et år siden.. Mange fejler på denne lange rejse, eller bliver slået ud af, at leverandøren ikke har lige så høj standard som ens egen visioner er. Men ikke Sarah, hun havde et mål og det var ikke at gå ned på kvaliteten, og hun gav ikke op før hun fandt den bedste til jobbet, og dette er resultatet.

Hun har netop lanceret hendes første kollektion. Smykkerne hedder Meracai og er nok noget af det fineste jeg længe har set. 💕  Smykkerne kommer både i 18K guld og i sølv, med kæde eller med silkebånd, hvis man ønsker det i stedet, for at style det lidt ned. Man skal ikke frygte silkebåndet, for det er stærkere end metal, og holder til mere end man tror. Silkebåndet er også blødere hvis gaven er til et barn, og ser så yndigt ud på sådan et lille buttet barne håndled .

( Ved hvert armbånd, følger der en lille sød forklaring med ♥♥ )

Noget som jeg synes der er det fineste ved mærket, det er hun indrager forbrugeren i projektet, så nu kan du indsende dit eget design, som du drømmer om, og måske bliver det DIT design der bliver sat i produktion.. Du kan læse mere om HER. Jeg gad i hvert fald godt lave mit eget design, men jeg tror desværre ikke jeg vinder, når jeg kender designeren – måske jeg skal sende det ind i et andet navn  ; )

Selvom Bella og jeg er både født i rottens og hundens år, så har jeg alligevel valgt abens år til at repræsenterer mit smykke. Det er symbol på vores første år i Singapore, og første gang vi fejrede kinesisk nytår i Asien. Noget der betyder enormt meget for vores rejse vores familie er på, og den vil jeg altid tænke tilbage på, når jeg kigger på mit armbånd ♥♥

Jeg ved at Sarah helst bare gerne vil være anonym, men det kan der slet ikke være tale om. Hun har lavet et så fint brand, og det skal man være stolt af – og jeg tror faktisk også at forbrugeren gerne vil se, hvem der står bag det, når man laver sådan en investering. Sarah har mange års erfaring i luksus og beauty brancen, så hun ved hvad hun laver. Du kan læse mere om Sarah HER ♥

Year of the Monkey er snart slut og roosteren tager snart over, men jeg kan glæde mig over mit @meracai armbånd forevigt, og én dag når Bella er stor nok, så kan hun få lov til at overtage mit armbånd, så hun også har et minde om den store rejse hun var på, da hun var mindre ♥

Life is too short to wear boring Jewelry – Cushnie et Ochs

Så hvis du mangler en barnedåbsgave, en kærlighedsgave eller bare en gave fra hjertet, så kan du se og shoppe hele kollektionen HER.

Meracai

XX
R

2 kommentarer

 • Julie

  Sindsyg flotte smykker, men jøsses de er dyre??! Kan en rabat kode skaffes? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Det er klart en investering, Sarah har lavet dem sådan, så man giver dem i gave, og hvis man en dag er i pengenød, så de omsættes til cool cash – så man går altid med en lille opsparing på sig for a rainy day ; )

   Jeg snakker med hende, og ser, om jeg kan skaffe en lille rabat ; )

   Dejlig dag

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEENAGE OUTFIT // IM STILL A BELIEBER..