FYLDTE MAVER OG SÆKKE..

TEENAGE OUTFIT // IM STILL A BELIEBER..

img_1948

SLOWMO dagen i dag, skal tages i små skridt. Vi var inviteret på morgenmad hos ‘Onkel Jesper’ på Hotel Skt. Petri, men turtle 1 & 2 tager den i slowmo i dag… Jeg skal ud i aften og spise med tøserne, og Bella skal op til farmor og farfar. Faren skal til julefrokost, så det skal nok blive ‘kønt’… Det var ironisk..Haha

Men i dag vil jeg bevæge mig rundt i denne smukke kimono/abaya fra La Femme ♥♥ Det kan godt være jeg er 34 år gammel, men jeg er stadig en Belieber ; )

La Femme Abaya

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FYLDTE MAVER OG SÆKKE..