NÅR NUMSEN FRYSER..

EN GAVE FRA HJERTET..

20131204-203249.jpg

Verdens bedste gave dumpede lige ind af døren og den har gjort mig sindssyg glad. Det kan godt være det “bare” er et stykke A4 papir der er printet på. Men det betyder bare så meget mere for mig. Gaven kommer fra den den evige altid betænksomme Frk. Løkkegaard der har bloggen Minimized – hun havde vist verset på Instagram og jeg var helt solgt. Jeg er jo kæmpe fan af Marie Key og det er en sang at Bella og jeg har sunget rigtig meget – plus at det minder mig om Mr. M og jeg. Vi har om 4 dage været sammen i 7 år? Jeg gentager 7 år. Woooow.  Så det er et totalt en sang med mange meninger. Jeg skal i IKEA og købe en ramme  så det kan komme op på væggen.

??? Tusinde tak Frk. Løkkegaard.

XX
R

5 kommentarer

 • Sara

  Hvor fint! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, hvor er du sød Rikke!
  Ville lige læse bloggen inden jeg sku sove, og så var mit print der 🙂
  Som jeg skrev på kortet, så ved jeg, at du ved hvad det betyder – for mig har det også en helt særlig betydning! <3
  7 år!!! Tja, vi er lige rundet 4 år, og det synes jeg bare er gået hurtigt… Tænk hvad I har nået, af positivt og ja, desværre også negativt. Men hvor blir man stærk undervejs, og det er du et fantastisk eksempel på!! Se hvor langt du er nået bare siden jeg "mødte" dig i blogland <3
  Og din søde datter, hun er da en gave i sig selv- i har masser at fejre!!
  Tillykke ned de 7 år 🙂
  Kram til dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en smuk tanke <3 Elsker også den sang!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gavmildhed og betænksomhed er den lækreste cocktail. KH J

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej piger. Er det et print man kan få lov at købe? Det er jo sååå fint og fantastisk sang!
  Mvh Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR NUMSEN FRYSER..