Salg // zara jacket..

Når hjertet slapper af..

20130504-005603.jpg
Med denne udsigt sluttede vi vores perfekte aften af igår. Jeg fik hentet min bror i lufthavnen, dog med lidt forsinkelse. En tur på den gyldne måge var hans ønske. Derefter videre til Charlottehaven. Jeg havde booket en lejlighed til os, så vi kunne få lidt tid alene og jeg kunne høre om alt hvad han havde oplevet. Hvilket var meget må man sige. Så meget at man blev helt betaget af hans mod og rejse iver – at man fik lyst til at pakke en taske og drage afsted på eventyr.
Vi havde købt masser af guf, cigaretter (ryger kun når jeg “snakker” – så er det bare synd at det sker ret ofte) … Vi ville leje film, men det blev slet ikke en option, for vi snakkede til 01.30 inden at vi gik omkuld af udmattelse og glæden ved at se hinanden.
Tror der var et ægtepar på Mc Donalds der troede at vi var kærester, fordi jeg kyssede og krammende ham så mange gange – men det er jo kun i Kentucky at det er tilladt 😉
Men glæden var stor og den skulle vises. Jeg er jo meget en “kramme” person, jeg krammer alle – også mennesker at jeg kun har mødt en gang. Nogle bliver helt stive når de lige får en Riksen krammer.. Uhhhmmm ; )

Nu vil vi gøre os klar til at tjekke ud og gå ned og mødes med Bum Bum og Mr. M de kommer for at joine os til brunch.. Mumsi.

Ha’ en dejlig Lørdag.

Xx
R

4 kommentarer

  • Lise

    Fantastisk.<3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eleni

    ❤❤

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Hovgaard

    Jeg er sgu slet ikke i tvivl, du er en fantastisk person 😉 Elsker din blog og ærlighed!
    Må være skønt at få brormand retur. De er så vigtige for én. Håber I havde den skønneste dag/aften.

    Godt med mange krammere, det er jeg kæmpe tilhænger af! Ungerne på min skole kan heller ikke blive fri – det gælder om at give noget af sig selv og krammere gør én glad.

    Skøn søndag /Line

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Oh hvor er du bare sød, blev helt glad for din besked 😉

      Alle burde kramme hinanden – så ville verden være et bedre sted.

      🙂
      Knus
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Salg // zara jacket..