NÅR BLONDINEN ER BLONDER END BLOND // WTF..

TAK.. AF HJERTET TAK..

TAK AF HJERTET TAK

TUSINDE TAK.. Fordi i har været så søde efter i har læst mit indlæg – og sendt så mange dejlige kommentarer min vej. Jeg har ikke nået at svare på alle, det har været meget overvældende, men skal nok nå igennem alle sammen. Jeg prøver selv stadig at finde fodfæste og der sker en masse ting med hensyn til hele min situation, som jeg lige skal gennemskue… Men jeg ville bare sige tak for opbakningen når jeg deler noget med jer – jeg kan mærke at det er der hvor vi alle går op i en højere enhed og noget at i sætter stor pris på når jeg deler noget af mit privat liv. Det betyder rigtig meget for mig og jeres kommentarer de bliver alle læst og husket.

Mange tak og dejlig aften.
XX
R

1 kommentar

 • Mathilde HelDig

  Kære Rikke

  Det er ikke hver dag jeg får læst herinde. Men så får jeg ind imellem lige taget de sidste par dages indlæg.. Denne gang blev jeg lidt overrasket! Det er ikke meget jeg har skrevet til dig på denne måde – vi har dog skrevet ang noget andet. 🙂 Men vil lige sige, at jeg både er glad og ked over din situation. Ked over, at man (du, i dette tilfælde) ikke altid kan hvad man vil og får det man ønsker. Men glad og stolt over, at du kan se dig selv i øjnene og gøre det der er bedst. Din (nu forrige) arbejdsplads er ikke tjent med én der ikke yder sit ypperste, så godt gået. Du har gjort hvad mange måske burde! Været HELT reel og ærlig over for dig selv. Det er den måde man kommer frem i verdenen og får (i virkeligheden) det liv man drømmer om!
  Ønsker dig alt det bedste!
  Med venlig hilsen
  Mathilde HelDig

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR BLONDINEN ER BLONDER END BLOND // WTF..