DET BLIVER DYRT // JULIE FAGERHOLT..

NÅR NUMSEN FRYSER..

NIKOLAJ KIRKE

Endelig hjemme, har simpelthen frosset hele dagen. Dumt at tage strømpebukser på, når det er så hunde koldt. Men elsker bare mit skater skirt fra toogoodtobebasic.. Så må man lide for skønheden, men det ville ikke undre mig hvis jeg bliver syg efter idag.

Dagen har været lang, jeg har været på farten siden imorges. Den startede med hyggeligt møde på Frederiksberg med kolde morgen fad. That´s how we rule. Man kan tage pige ud af byen – men ikke byen ud af pigen. Videre til City hvor jeg hurtigt var forbi GANNI og shoppe lidt. Derefter var jeg til LaLa Berlin Event med min yndlings Katrine fra wearemad.dk. En kaffe på Kaf´Bar 9. Mødes med Nansen og til en fernisering hos horseofrocks.com. Det er ellers normalt et online galleri hvor de udstiller og sælger eksklusive værker af nye og etableret kunstnere. Virkelig et kig værd. Har fundet Mr. M´s julegave ; )

Nu er jeg hjemme og hygge med Bumbum. Mr. M er ude og rejse og har været væk i et par dage. Så vi hygger med toast og julekalender. Er det bare mig eller er den der “pagten” lige en tand for dyster.? Bella skal ikke se den om aftenen mere. Jeg har ikke kunne putte hende i seng uden ballade de sidste 2 dage og det er der ellers aldrig problemer med. Så no more Pagten.

Dejlig aften

XX
R

3 kommentarer

  • Sara

    Hvor ser du bare laber ud – haps! 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Googleren

    Pagten er så dyster. Vi optager den og ser den efter børnehave med varm kakao i koppen. Og så ser vi Shane/Jul på slottet om aftenen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ved ikke noget om julekalenderen, men du ser sgu godt ud!! Stylish lady!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET BLIVER DYRT // JULIE FAGERHOLT..