NEW IN // SKAM DIG, FY!!

I LIKE // MINE FUSSER FRYSER..

Okay chicks… hvordan holder i jer varme om fusserne? Jeg er jo ved at gå til og hvis jeg ikke hele tiden skal gå rundt og ligne en hjemmegående praktisk gris i mine UGG´s hvad skal man så have på?
Så jeg sad og læste CAROLINES MODE igår og fandt dette billed af hende hvor hun ser stang lækker ud og har disse støvler på fra BALLY. Noget jeg aldrig ville tro at hun ville have på.. But she did.. blev jeg helt glad, for jeg ville måske nok ikke have valgt dem her selv, hvis jeg ikke havde fået inspirationen fra hende ( jeg læser jo også blogs, you know).. Men da hun så tronede frem der på skærmen i dem, tænkte jeg.. så kan jeg sgu da også… Google google google… Fandt disse fra CLARKS… “revival of the dead” totalt oldschool, must man sagen. Men når jeg tænkte over det, så fungerede det faktisk meget godt oppe i mit hoved – kontra med mit klædeskab.
FOOTWAY
Så dem må jeg altså prøve af.. hvis du også fryser om fusserne så kan du finde nogen der minder om Carolines her på FOOTWAY´s hjemmeside, den kendte jeg heller ikke. Men så har jeg jo lært flere nye ting på en dag… Win Win 🙂

Billedet er lånt fra Carolines mode – hun ejer rettighederne til billedet. (så er det på plads, bum bum..)

14 kommentarer

 • Jeg holder slet ikke varmen 😉
  Jeg har et par vinterstøvler fra Royal RepubliQ men af uforklarlige årsager er der ikke foer på støvlens sål, kun i resten af støvlen! Jeg har skrevet et par vinterstøvler på min 2013-shoppeliste, men jeg synes bare det er svært at finde nogle! Men ovenstående er et godt bud 🙂 Glæder mig til at høre hvad du synes om den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   ej hvor sært, det har jeg så også et par vinter sko hvor der ikke er… hvad sker der for at de er med lammefoer og sålen så er ligeså kold som en ispind..? Meget mærkelig konstruktion.

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Jeg bruger mine gamle Sorel støvler, men de er jo slet ikke varme. Så jeg jagter stadig den perfekte varme støvle, men jeg er mega snerpet hvad støvler angår. Så de skal være pæne, varme, ikke flade og skal være vandtætte (hvem er krævende, not me :O)) Men disse kunne måske gå an, er lidt i tvivl om jeg ville ligne en klumpfod :O)

  Lovely day smukke
  /Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Sorell er simpelthen for tungt til mit ben, det kan jeg ikke. jeg har et par LACROSS støvler som jeg bruger når jeg er på “Ski” ferie. dog jeg ikke kan stå på ski.. crap..! Men de er også meget heavy.

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De minder mig SÅ meget om mine favoritter fra jeg var yngre. De er garanteret himmelske at gå i – jeg sled i hvert fald daværende version op ! 🙂

  /Linda

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Jeg glæder mig til at prøve dem, håber str. passer når den kommer 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pauline Sabroe

  Har lige fået fingrene i de pæææne primeboots engineer high med lynlås bagpå. De fås i flere længder 🙂 håber de holder mig varme nu når den kære vejr gud ikke gider. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   ja de er super cool, dem har jeg også prøvet i sorte, men mit problem er at jeg har metal der sidder og pt. stikker ud af mit ben og nede ved den knogle der stikker ud ved anklen – så jeg kan ikke have noget hårdt der sidder og rager på den. Så jeg er ret hæmmet med hensyn til sko/støvler. ØV

   MEn dem bliver du da så glade for 🙂

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg er nu mere til dine UGG 🙂 , har du et link til hvor de fine korte grå fra igår kan findes?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Tak for link, men øv de er udsolgt i min str. Jeg har sendt dig mail tilbage :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Pernille.

   Jeg er altid en 40 i sko, jeg bruger aldrig andet. men i UGG går jeg en str ned. De skal sidde tæt når man tager dem på. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Rikke og alle I andre,

  Ja vinteren slipper ikke sit tag i Dannevang i denne omgang , og varme vinterstøvler har jeg årets bud på.
  De super cool ZDAR BOTS, som oprindeligt er en russisk soldater støvle, som kan klare ned til – 20 graders kulde, og samtidig er de vandafvisende og ergonomisk korrekte at gå i.
  Jeg er agent for ZDAR i Danmark og har flere skønne butikker, der allerede sælger støvlerne, bl.a. Freelance i Ny Østergade; Trois Pommes i Hellerup; Zarko P i Helsingør; Lene & Co i Allerød , Hørlyck i Århus med flere.
  Check deres hjemmeside http://www.zdarboot.com , og hold godt øje med ZDAR til næste vinter, hvor der lanceres flere cool varianter, hvor skaftet blandt andet kommer i camouflage; jeopard; sølvprint og guldprint.
  Prisen spænder fra 1900 til 2600 kr.
  Mange hilsner
  Tina

  NB: Rikke hvis du er interesseret vil jer gerne sende dig de nye billeder af støvlerne for vinter AW13/14.
  Du kan bare skrive til tinatofft10@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] PARIS // scarf TOOGOODTOBEBASIC – AMAZING AMY // BOOTS CLARKS fra FOOTWAY, ligesom hende her – lige nu giver de 300 ,- i rabat hvis man skriver FEBRUAR i rabat feltet og det er jo også […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN // SKAM DIG, FY!!