ROD MED ROD PÅ..

NYE FUTTER PÅ MINE FUSSER..

Fangede lige de få stråler af sol som havde tittet – og det var endda sparsomt. Har helt optur over mine nye sneaks fra WiederQuist de er top seje..lige hvad jeg manglede i min garderobe – dem kommer jeg til at slide op. Elsker kontrasten mellem ruskind og pels – for ikke at tale om farven..bordeaux..mums.. den farve passer jo til alt og får egentlig alt for lidt credit – det er kun de sidste 12 mdr at den sådan rigtig er kommet frem og styrer modebilledet – ellers har den jo været en “fy farve”.. I LIKE IT..!
ALLEZ ALLEZ VERY LEGGINS APROSIO & CO BRACELETS NYE SNEAKS H&M KNIT RAYBAN GLASSESWIEDERQUIST
Jacket ALLEZ ALLEZ // Knit H&M // Top EMU // Leggins VERO MODA VERY // Jewels STINE A // Bracelets APROSIO & CO // Sneaks WiederQuist Kan købes ved ABELONE i Hotle eller kontakt Etnoboots her..

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ROD MED ROD PÅ..