10 TING DU BARE MÅ GØRE..

ENDNU EN SMUK BILLIG BADEDRAGT..

Billig HM badedragt

JEG HAVDE EGENTLIG ikke tænkt mig, at poste denne på bloggen, da jeg troede det bare ville være endnu en sort badedragt for Jer. Men da jeg toppede næsten 450 likes på Insta, måske mest fordi mændene også var med på tasterne denne gang 🙈 Og flere spurgte mig ‘HVOR er den fra??’ Må jeg jo hellere som en service info fortælle at den såmænd også ‘bare’ er fra mit yndlings mærke H&M. Jeg har taget den i en str. 38 og jeg er 1.75 høj og vejer 59kg.

Den bindes i nakken, og har shaping net indenunder, som ligesom holder på ens former. Der plads i lårene, der er plads til barmen… og til et stykke kage 🍰 og er bare virkelig rar at have på.

Du kan finde den lige HER👙

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING DU BARE MÅ GØRE..