MORGENMAD DER LIGGER EN GOD BUND // TRÆN SPIS LEV..

NÅR HOVEDET IKKE FØLGER MED // CHILLAX..

img_2387

VI PRØVEDE men det lykkedes ikke. Bella blev sendt i skole i dag, men 2 timer senere blev hun ringet hjem af deres ‘nurse’. De har en in house sygeplejerske der er der, hele dagen, hvis de kommer til skade, eller har det skidt, og hun ringede og sagde, at Bella var enormt bleg, og havde ondt i hovedet. SÅ synd.

Så hun blev hentet hjem, fik nattøj på igen, og har bare slappet af hele dagen. Det har hun haft brug for. Det er tonse hårdt at komme fra den anden side af jorden, og kroppen så skal starte op igen, på kun få dage hvor hun kan komme sig, så det blev til en dag i sengen, med ingen planer eller nogen at tilfredsstille ♥

Jeg er nu på 5 dagen, hvor jeg har levet efter Frida & Maria Lucia´s bog Træn Spis Lev, og jeg har det faktisk MEGA fedt. Jeg har stadig ikke fået træning ind i rutinen, da jeg ikke må løfte vægte etc. grundet min operation af mine boobs. Men i forgårs gik jeg 9 km og i går havde M og jeg, forvildet os ud på en rute jeg ikke kendte og endte på 14-15 km. Jeg havde det som om jeg havde fået tæsk med et boldbat da jeg stod op i morges – eller noget af en tur i byen. Av av av av.

Husk at se hvad jeg spiser til morgenmad LIGE HER.

img_2388

Vi må se hvad dagen bringer i morgen, ellers må hun blive hjemme. Man er jo kun et menneske, et lille et af slagsen, og hende skal man også lytte til ♥

Dejlig dag, søde mennesker. Har I fået Bloglovin til at virke? Det skulle virke igen.

XX
R

2 kommentarer

  • Steffi

    Åh lille Bella – god bedring ❤
    Ja Bloglovin virker heldigvis igen! Jeg har ikke ændret noget, men dine indlæg kommer frem nu 😁👌🏽

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MORGENMAD DER LIGGER EN GOD BUND // TRÆN SPIS LEV..