BARE TIDEN MÅTTE FLYVE AFSTED..

MORGENMAD DER LIGGER EN GOD BUND // TRÆN SPIS LEV..

img_2348

CHIAGRØD MED JORDBÆRCREME OG VALNØDDER.. jeg er en knold til det med morgenmad, ikke at jeg ikke vil spise det, men hvad jeg skal finde på. Savner noget ‘nyt’, og ikke bare samme hamsterhjul. Derfor er jeg blevet sindssygt glad for denne Chiagrød, som både er sund, nem at lave og mætter godt i maven ❤

opskriften er fra Frida Hallqvist og Maria Lucia’s nye bog ‘Træn Spis Lev‘ som kan købes lige HER. Bogen handler både om Maria Lucia’s kamp for at tabe sig, og finde ind til dén person hun egenligt gerne ville være, men ikke kunne se sig ud af, hvordan hun skulle nå derhen. Gode opskrifter – og øvelser man kan træne, når man er alene.

Det er lang tid siden, jeg er blevet så inspireret, som med denne bog 🙂

Du skal bruge:

1/2 dl. mandelmælk
1 1/2 skyr
2 spsk. chiafrø
1/2 tsk vaniljepulver (ikke vaniljesukker)
1 dl. modne jordbær
2 valnødder

Bland madelmælk og chiafrø og vaniljepulver i en skål, og lad det stå overdækket natten over. Mos jordbærrene med en gaffel eller stavblender, kom det i et glas, og lad det stå overdækket til du skal spise grøden. Eller gør det på dagen.

Om morgenen: Hæld de moste jordbær hen over chiagrøden. Hak valnødderne og drys dem på toppen.

Velbekomme ❤

fullsizerender

Tjek også Frida’s egen page ud HER og bliv motiveret. Jeg har aldrig trænet med nogen, som havde en så smittende personlighed, og som fik mig selv til at tro på, jeg kan faktisk godt nå mit mål, og JEG kan godt.

håber i bliver lige så meget fan af bogen, som jeg er.

Kys

R

6 kommentarer

 • Line

  Skal skyren blandes i sammen med mandelmælken, chiafrø og vaniljepulveret? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ja det skal det ; )

   velbekomme, den smager himmelsk

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Er først lige stødt på din blog (via Chri Chri), og pludselig er hele min eftermiddag forsvundet med at sidde og læse. Du skriver super godt og som udenlands dansker i Australien (dog uden barn), også om emner som jeg kan relatere til.

  Jeg har et par spørgsmål. Det ene er til opskriften: hernede kan man nemlig ikke købe skyr, så jeg tænkte om du ved hvilket andet produkt man evt. kan bytte det ud med?

  Jeg har selv i flere omgange overvejet at starte en blog om hverdagslivet, det at bo i udlandet osv. men ved ikke helt hvor jeg skal starte. Har du evt. nogle gode råd og hvordan kom du selv igang?

  Mange hilsner fra Down Under.
  xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hej Louise.

   Mange gange velkommen her til, og dejligt du vil læse med. Tror ikke det gør den store forskel om man har børn med eller ej. Det er stadig pisse hårdt, og måske endnu mere, når man ‘kun’ er sig selv. Det er super hårdt at flytte fra et sted, hvor man er ‘noget’ til man pludselig bare er kæresten der er flyttet med. Her man man snakke om identitetskrise X 1000 hvis man ikke hanker op i sig selv. Jeg har så meget respekt for alle de koner, kærester, mænd der flytter med deres partner, for at booste den andens karriere. Det er jo psycho hårdt.

   Jamen jeg kan heller ikke få SKYR her, så frygt ej. Jeg bruger bare Græsk Yoghurt. Det smager jo så dejligt ; )

   Håber Du bliver hængende.

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Kan man evt bruge frostne jorbær?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Det kan du sagtens. Du kan bruge lige det du vil ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BARE TIDEN MÅTTE FLYVE AFSTED..