DRUG DETOX DILLER DAG..

VELKOMMEN TIL DANMARK // FUCK NU AF..

JEG SÆTTER MIN HAT SOM JEG VIL Jeg har været 10 dage nu, og jeg ankom med influenza. Jeg har fået en operation og de sidste par dage har jeg haft roskildesyge. Jeg ved ikke om der bare er nogen der sidder og griner af mig, og vil ha´jeg skal heppe på at 2017 snart nærmere sig… For jeg er tæt på at tage nytårshatten på…!

Jeg håber jeg får det bedre, for i morgen er det faktisk meningen jeg skal til vores årlige julefrokost hos Bloggers Delight, og det har jeg faktisk lidt (meget) set frem til. Jeg har stort set ikke lavet andet end at være i min seng, og været i lejligheden – ikke jeg skal klage over det, for det er en virkelig dejlig lejlighed, men det ville nu også være meget rart at mærke livet pulse udenfor…

Jeg kan se mine læsertal er faldet enormt her i December, så i er sgu nok også gået på juleferie ligesom os andre – og det skal i også have lov til. Så vi ses bare i det nye år, og vi alle ser livet i et lidt bedre lys ; )

Sender mysser fra havnen ♥

Hvis i andre (også) længes efter varmen ligesom mig, så kan i tjekke Mie´s anbefaling af CASSIA i Phuket ud lige HER og Kat har også skrevet om det lige HER.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DRUG DETOX DILLER DAG..