FYN ER FIN - HUMBLE ER TOPPEN..

NÅR DANMARK ER SMUKKEST ; )

IMG_5663

DANMARK du er så smuk. Se lige hvor fint der er i nabo-havnen hvor jeg bor. Det er sgu da picture perfect. I´m in love…  Billedet er dog taget i sidste uge, da solen tittede lidt frem. Kan man ikke bare få en lille smule sol, jeg sidder her og kigger ud af mit vindue, og gider ikke rigtigt gå ud. Jeg har samme strik på, som jeg brugte i okt da vi var hjemme og dec. Jeg føler ikke rigtigt, at min beklædning har ændret sig, så meget eftersom jeg jo er hjemme på sommerferie … Hmmmmm. Men det er også okay, jeg har jo brokket mig over, jeg ikke har kunne gå med strik i Singapore (det er vitterligt umuligt) så det er sgu meget hyggeligt..

Jeg er mere i vildrede over, hvad jeg skal tage på af tøj, når mit vilde festivals liv starter på lørdag. Jeg håber min snotnæse er væk til den tid, og ser bare en anelse mere frisk ud. For lige nu, ser jeg sgu lidt klatøjet ud ; )

Er der nogen søde læsere, som bor i københavnsområdet, der kan flette hår? Jeg vil så gerne have double braids ala Kardashian style. Men jeg er en nørd til at flette, hvilket min datter bliver straffet for, ved at have totalt kikset hår ; )

Ej, seriøst. Jeg betaler gerne for det, hvis nogen kan komme hjem til mig i Nordhavn, så giver jeg kaffe, en krammer og kolde kontanter som tak♥

Anyone ; )

14 kommentarer

 • Denise Amanda

  Jeg ville nu gerne have en krammer af dig, men ville ikke satse på mine fletteevner 😉
  Håber du får en til at kigge forbi!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Jeg fandt endelig en på østerbro, der er toppen af poppen til at flette. Glæder mig ; )

   Ses vi på Rosseren… PS. jeg kommer ikke, hvis det regner 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Kan du lave en fransk fletning? For så er det altså bare at dele håret i midten og lave to af dem 😉 Men det er lidt svært at lave på sig selv. Lidt ligesom at male lofter, man får død-tunge arme af det 😁 Har du prøvet at se youtube tutorials? Det var sådan jeg lærte det – og så har min datter fået mere eller mindre pæne fletninger ud af det siden 😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anette

   Hvornår skal du ha det lavet? Jeg kan muligvis være din plan B, hvis du ikke finder en “rigtig” frisør. Til gengæld kan du gi mig lidt insider viden om Singapore, vi tar på ferie der om en uge 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Haha.. Hvor er du bare sød… Jeg vil gerne give dig nogle tips. Hvad har du brug for ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anette

   Og så lige en sidste ting, hvis du går igang med at øve: I stedet for at flette “ovenpå” som i franske fletninger, skal du fletter “under”, hvis det skal være Kardashian style 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Jeg lyver ikke når jeg siger det, men jeg har ikke evne til at forstå det. Jeg kan lave en alm. flet og en sildebens men ellers stopper mine evner lige her ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Regitze

  Jeg kan! Dog kan det være, det vil en tur til Amager, da jeg (formentlig) ikke kan nå til Nordhavn inden du drager mod Roskilde og efter jeg har overleveret barn til faderen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hej Søde Regitze,

   Jeg har lige fundet din mail i SPAM og der skal den jo ikke være, så sorry jeg ikke har fået svaret dig ; ) Det er bare SÅ sødt af dig, men jeg har i mellemtiden fundet en på østerbro, der vil gøre det for 200 kr.

   Men hold fast, hvor er jeg bare taknemlig for du tilbød det. Du er en perle.

   Klem
   Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Regitze

   Heh, no worries. Og jeg har fået billet – så skal du have det repareret er jeg at finde på pladsen. Sikker med matchende fletninger, der er så smart ved utidigt vejr, svedende dans og hvad der ellers kan gøre en svinsk, sådan et sted 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   JA PRÆCIS. Det var det jeg tænkte. Hold kæft hvor hyggeligt – jamen måske ses vi. Hvis du ser mig, så giver jeg en krammer 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linea

  Jeg så lige tilfældigvis, at Copenhagen Stylebar laver fletninger for 200 kr.
  https://www.facebook.com/copenhagenstylebar/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Det er jo SÅ optur, har snakket med dem, og de kan se mig i morgen kl 9.00 – skylder dig, min næstefødte …

   Kys
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denise Amanda

  Så godt indlæg fra RF – såå flot!! 🙂
  Niks ingen Ros til mig i år. Tager derimod hele ugen på Skanderborg igen 😉
  Håber ikke regnen har været for slem.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FYN ER FIN - HUMBLE ER TOPPEN..