HAR DU ET TIP TIL PHUKET..

WHEN IN PHUKET // FEELING LIKE AT DOUGHNUT TODAY..

img_1268

(FotoCred: Mie WEWONDER)

COLORFULL AND HIGH ON SUGAR vi er på dag 4 og tiden flyver afsted, jeg skal allerede tilbage til familien på fredag, mens de andre bliver og soler sig et par dage mere. Vi er rykket til et hotel der hedder CASSIA, som ligger lige nede for enden af vejen fra vores elskede Banyan Tree. De er under samme kæde, men CASSIA er mere for de unge og trendy, der kan lide at bo i lejlighed med mulighed for, selv at lave mad. Hvilket er super fedt, hvis man rejser som en børnefamilie som jeg jo 99% af tiden gør. Der er der ikke altid stemning for (læs: børnene gider ikke) at sidde på fancy restaurant og spise med kniv og gaffel, og man er aldrig gladere end sine børn (eller kone)!

Jeg føler mig virkelig heldig disse dage. 1 fordi, en som er mor til nogen, ikke særlig tit kan forlade sin familie – hvilket også er lidt svært, når man har en mand der erobre hele verden, og gør det grundet hans job, så er man bare den ansvarlige i huset som skal sørge for, hjulene bliver smurte. Men heldigvis har jeg også en rummelig mand, som godt kan se, hvis prinsessen af slottet hele tiden skal smile og se yndig ud, så skal kongen også nogle gange tage forklædet på, ellers så lever de ikke lykkeligt til deres dages ende ♥ Og det skal vi jo helst.

2. Jeg får lov til at rejse med 3 mennesker som jeg holder rigtig meget af. Selvom vi er fire (tossede) tøser på tur, føler jeg virkelig der er en god balance, og vi griner så meget, jeg har fået tanket helt op på den konto, og klar til at erobre kolde Danmark snart. Jeg kan slet ikke forstå vi går ind i December, det er simpelthen for skørt. Jeg føler lige jeg har været hjemme og holde Jul. Dog er der en masse der er sket på dette år, som ikke har gjort 2016 et særlig fedt år for os privat, ikke M og Jeg, men I vores familie. Men vi er sikre på 2017 bliver et meget bedre år, da M har fødselsdag den 17.02 – og vi går ind i 2017 og det må betyde enormt meget held & lykke. Så kan det KUN blive et godt et af slagsen, det har vi lidt brug for på familie fronten og en dust af held.

I dag bevæger vi os uden for vores lille pubbe – området Laguna har dannet rammer for vores liv de sidste dage, og nu er det på tide, at se hvad der gemmer sig på den anden side 😉

Wish us luck ♥

XX
R

Har i set Kat´s indlæg om Marrakesh?? Hvis ik´ så find det lige HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAR DU ET TIP TIL PHUKET..