TING JEG HAR FUNDET UD AF..

HAR DU ET TIP TIL PHUKET..

1961e592eaa836b54896ace5c72f4e0e

(Fundet på Pinterest)

Det er første gang jeg er HELT blank på et rejsemål, da jeg aldrig har været i Phuket før, og min viden om Thailand er baseret på 30 timer i Bangkok, hvilket jo ikke rigtig hjælper mig så meget. Så jeg har virkelig brug for nogle tips og tricks. Både to do and dont´s, så vi ikke ender i en turistfælde. Hvor man skal vi spise og hvad skal vi se og opleve??

Takker af hjertet ♥

7 kommentarer

 • Marie

  Benyt dig af færgerne til de omkringliggende øer. Phuket skulle være så fyldt med turister. Tæt på ligger Phi Phi og Krabi. Phi phi er en skøn fest ø, hvor imod krabi er mere laid back og de har nogle gode bådturer f.eks. Railay Beach, hvor man kan gå nogle fine ture og leje kajak billigt. Gå ikke glip af sticky rice with mango and coconut milk, som er den bedste thai dessert.
  God tur! vh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Sticky Rice er BOMBEN altså. Skal så meget spise det igen i aften ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Paula

  Hej,
  jeg på Phuket-øen her i juni måned og min kæreste og jeg nød rigtig meget at køre rundt på nogle scooter. Så hvis man tør at kaste sig ude i at køre på venstre side af vejen, så giver det virkelig en frihed at kunne køre rundt.
  Vi syntes specielt at det var lækkert at køre langs kysten ned i den sydlige del af øen. Man har virkelig flot udsigt over havet derfra, samt at man kommer forbi nogle super lækre strande, man bare gerne vil bade på – så husk badetøj.
  Nyd tiden dernede, det går alt for hurtig over.
  Hilsen, en rejselysten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Eiiiih jeg ville ønske jeg turde at køre på scooter. Jeg er så bange for at crashe, da jeg har et helt ben der har været smadret, som der er søm og skruer i. Ellers så så man ikke min røv for bare skosåler ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Boathouse ved Kata. God restaurant og hyggelig lounge og bar 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ej hvor sjovt. Vi spiste der igår – Rigtig fin mad 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Så håber jeg det var godt 😊
   Jeg har boet i Thailand med min mand – og hver gang vi var på Phuket var Boathouse et must.
   Nyd resten af ferien.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TING JEG HAR FUNDET UD AF..