JULEGAVEØNSKER // PIECES BY OLGA BONNE..

PHUKET BY NIGHT // WAMMA BAMMA..

img_1316

THANK YOU MA´AMMA.. I går bevægede vi os uden for vores lille Laguna landsby og fik virkelig set Phuket by night in all it´s glory. Vi kørte i ca. 1 time ned til Kata beach, hvor vi var blevet anbefalet at spise på en restaurant der hedder ‘Boat House’. Det var rigtig fin mad, og jeg fik endelig mit kø´. En stor fed 300 grams sirloin med sovs og blomkåls gratin. Så var fynboen glad, for hun er sgu ikke så meget til Asiatisk mad. Hvis jeg skal spise noget, så er Thai klart min favorit ♥ og det er jo et held.

I dag skal vi ud og se lidt på området vi bor i, og finde et sted der kan supplerer med lidt frokost i vores mave. Hvad vi skal i aften det har vi slet ikke besluttet endnu, men jeg ved vi helt klart ender på stranden her ved CASSIA og ser solnedgangen. For den kan man altså ikke hamle op med. Måske turen går tilbage til Banyan Tree og spise aftensmad på Safran, det må tiden vise ; )

XX
R

//

Har i fået læst Emily´s indlæg ‘Gaveglæde‘ som omhandler at ‘tænke med hjertet’ og et rigtig fint samarbejde mellem PANDORA og Røde Kors? Det skal I gøre og I kan finde det lige HER.

Husk at følge mig på Snappen RIKKEMAY2204 og Insta @Rikkemay

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULEGAVEØNSKER // PIECES BY OLGA BONNE..