JEG ER HER ENDNU // TROR JEG..

DEN PERFEKTE JULEGAVE // SPECIALDAY FAMILIEKALENDER..

img_9238

FAMILIEKALENDEREN for 4 år siden, fik jeg den bedste gave af min veninde Kathrine. Hun havde købt mig Familiekalenderen fra SpecialDay, vi jonglerer så mange planer med to forældre der rejste meget og en lille pige på 4 (dengang) og jeg havde svært at holde et overblik. Derfor gav Kat mig den bedste familie ‘planner’, hvor der var plads til hele familiens planer ++ det løse.

Den blev vores kæreste eje i 2 år, hvor den så desværre udgik. Hvad jeg personligt selv mener, var firmaet største fejl – og det ved de også godt jeg føler ; )

img_9231

Specialday har i samarbejde med Selma Lamai lavet det smukkeste print, og en flot og unik familiekalender for 2017, som kan fungere som kunst på væggen samtidig med, at den hjælper med at holde styr på hele familiens aktiviteter og aftaler.

Kalenderen kommer i en lækker papirkvalitet med kobber spiral og har alle mærke- og helligdage samt månecyklus noteret. Der er plads til 6 familiemedlemmer og de store skrivefelter er med til at skabe et hurtigt overblik. Man kan bruge de frie kolonner til fødselsdage, madplaner og fælles aktiviteter. Bagerst i kalenderen er 8 udvalgte illustrerede postkort, lige til at klippe ud og give videre eller hænge op til pynt.

“Kalenderen er smukt designet af danske art director, print- og tekstildesigner Selma Lamai som benytter egne håndlavede, grafiske illustrationer. Selma veksler mellem analoge og digitale teknikker og udvikler æstetiske løsninger med fokus på detaljer, farvekompositioner og valg af materialer.”

img_9481

Den har været savnet, og er klikket hjem, så den kan hænge og pryde vores lejlighed i Singapore ♥

Find Familiekalenderen HER og resten af SpecialDay´s fine udvalg LIGE HER..

Merry Christmas.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG ER HER ENDNU // TROR JEG..