KAFTAN KINDA MOODY MONDAY..

SPECIAL GIFT // SPECIALDAY..

IMG_0939

Jeg har i mange år elsket familiekalenderen fra SpecialDay, og var rigtig ked af, da jeg fandt ud af, de var stoppet med at lave dem. Jeg har skrevet til dem flere gange og tigget og bedt dem om, at lave den igen. De har lovet mig, de måske vil lave en 2017 – så det håber jeg stærkt på de gør, da den kombinerede med perfekt plads til at skrive planer ind, også var yderst pæn ; )

Jeg har både deres “Jeg skal giftes” og “Vores første år” bøger, og har brugt dem hyppigt. De er altså et hit, da du kan få alt info ned på ét stykke papir. At jeg så ikke er blevet gift endnu, det gør jo ikke “noget”, den bliver jo ikke forældet ; )

Perfekt værtinde eller bardedåbs gave♥

SpecialDay 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KAFTAN KINDA MOODY MONDAY..