EXPATLIVET - 1 ÅR + 3 DAGE I SINGAPORE

VI ER PÅ VEJEN IGEN – SKANDERBORG FESTIVAL..

SMUKFEST I skrivende stund, står jeg og venter på mine veninder som kommer og henter mig (og alt mit lort) på Havnen. Aldrig har jeg rejst med så lidt fancy baggage, men det er også svært at toppe, at jeg sidst mødte op med min Delsay trolly spækket med vådservietter og håndsprit – og blev pænt mobbet, skal det lige siges. Men da jeg rullede afsted om søndagen, der var det mig der grinede sidst ; )

Så i år har jeg skruet lidt ned for gearet, og det eneste fancy jeg har med, er min MARKBERG rygsæk den er til gengæld også en redning – men sjovt bliver det, også selvom de lovet lidt skod vejr. Vi skal denne gang bo i en lejlighed, som vi har lånt, det bliver top sweeeeeet. Jeg glæder mig som et barn til 2 dage, hvor jeg ikke er nogens mor ; )

Så hvis vi ses på Skanderborg, så kom over og få en krammer. Jeg glææææææææder mig.

Ps. Regn pis af

XX
R

3 kommentarer

 • Rigtig rigtig god festival!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  God festival!
  Jeg har efterhånden fulgt med et godt stykke tid på din blog og elsker din humor og din skrivestil. Det er ligetil og fantastisk! Jeg ærgrede mig dog en del over, at “læs mere” funktionen er kommet på din blog – øv hvor er den træls 🙁 Jeg læser selvfølgelig med videre, men please overvej den en gang mere for os flittige læsere :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Jeg skal nok ændre den for dig ; ) PROMISE. Skal bare lige have min IT mand hjem ; )

   Kys og tak fordi du læser med

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EXPATLIVET - 1 ÅR + 3 DAGE I SINGAPORE