MINTER DEN // OVERSKRIDER GRÆNSER..

HYTTESKO. FESTIVAL OG PELS PÅ..

IMG_5664

Jeg er ved at være ret oppe at køre. Jeg skal på Skanderborg (håber jeg. Jeg har ikke fået billetten endnu…men, men, men) krydser fingre, og alt hva jeg kan. Men planen er, jeg skal på festival med min veninde Sarah – plus en masse crazy kvinder som os selv 😉
Man må sige, billetterne nærmest er i lige så høj kurs, som organer på det sorte marked. Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi forestillede mig, det skulle være så svært at finde 2 små bitte billetter. Det var nærmest nemmere at bestå min køreprøve, end at få fat i dem. (Jeg dumpede kun 1 gang – men teorien var såååå kedelig at det tog mig næsten et år, at gå til prøven)
Er der andre af jer, der skal på festival? Jeg er ret spændt på det. Jeg er totalt Skanderborg virgin. Men jeg forventer intet mindre end da Casper og Frank, var på “Tour de fis“. Måske lige minus delen med blowjob og analsex. Det kan jeg godt undvære – men pandekagerne, må de gerne smide min vej ; ) Jeg kan holde til 2 dage og mit hovede ikke spiller mig et pus. Jeg håber på det bedste. ; )

Måske vi ses deroppe?

Skjorte VERO MODA // T-shirt STIG P // Bukser ZARA  (fra sidste år) // Sko MINNATONKA // Taske COZY CONCEPT købt i STIG P..

10 kommentarer

 • Denise Amanda

  Glæææææd dig Rikke. Det er det mest geniale! Jeg skal selv afsted hele ugen og har været det før. Det er uden samligning den sjoveste måde at holde ferie på (efter min mening) Og hey, vejret ser ud til at blive lækkert, så du har valgt det helt rigtige år 😉
  Mht. prisen må man retfærdiggøre det med, at hvis du forestiller dig at skulle have betalt for alle koncerterne på dagen/ugen seperat, så ville det have været en noget dyrere fornøjelse. Så på med dit festivalsoutfit, smør et fjoget smil om munden, nup en øl, føl dig smuk og nyd det! Eller du skal selvfølgelig have billetten først – Jeg krydser fingre 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Synes at prisen (2000kr) er mega fair. Men vi nåede ik at få billetter, da salget blev åbnet. Og på DBA vil folk ha mellem 3000-3500kr (mafia) 😉 men glæder mig top meget.

   Måske vi ses

   Kys

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Denise Amanda

   Nårh ja det kan jeg godt se så. Så kan man ikke undgå at føle sig en smule overhalet 😀
   Godt. Håber du får en skøn festival.
   Ja måske vi gør – man ved aldrig 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • malsen

  Rigtig god tur, smukke! Jeg gad helt vildt godt …. næste år måske! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Tusinde tak søde. Jeg glæder mig. Jaaaa. Du må med næste gang 🙂

   Kys og tillykke med dit nye hår – you look hot.

   🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jaaaa – jeg skal også med for første gang.
  Hvis det er den Sarah, jeg kender, så skal vi altså have shots og sjusser sammen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Det er ikke Sarah Wulff. Men hun lige så sjov, “min” Sarah ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah d

   Jamen det er den Sarah som Lisbeth kender 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah d

   Aj, det skal vi da 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er lige præcist den Sarah jeg kender 😀
   Det er hermed en aftale. Jeg skal følges med min mand, og han er helt desperat for at få tørret mig af på nogen, så han ikke hænger på mig hele tide 😛
   Hvornår kommer I?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINTER DEN // OVERSKRIDER GRÆNSER..