VI ER PÅ VEJEN IGEN - SKANDERBORG FESTIVAL..

DET VAR MAGISK..

HOLD NU KÆFT aldrig har jeg grinet så meget, fået så mange billeder printet på min nethinde (nogle jeg gerne ville slette igen 😂) haft det så sjovt, drukket så mange bobler, så det stadig svier i maven.. Spist så usundt og blevet regnet på så meget – men jeg har elsket hvert minut af det..

Jeg ramte en slem depression da vi vendte snuden mod København i går, da vi alle har børn, arbejde (eller nogen) og ting vi åbenbart skal tage ansvar for.. Man er så fri og uden ansvar, når man er der, og lever bare for musikken og det gode selskab, så kan det godt være lidt svært at komme hjem igen, man skal lige finde rytmen 💕

Tre piger sat sammen, som aldrig havde været på festival sammen før. Det kan gå begge veje, men det var bare MAGISK, kunne ikke have bedt om et bedre A-TEAM. Det bliver os tre for evigt nu💋

Vi forlod Skanderborg, med Nik og Jay blæsende ud af højtalerne, vi gjorde det godt. Vi kom, vi så og vi sejrede… Næste år der skal vi klart blive nogle flere dage, det er alt for antiklimaks og tage hjem, når der var så meget god musik og søde mennekser.. Vi har flere gange haft lyst til, at vende bilen mod Bægeskoven igen, men jeg er på vej til bryllup, så det kunne desværre ikke lade sig gøre. Men så er det godt man kan fejre kærligheden, det gør man ikke nok nu til dags (hilsen mormor)…❤️

Til alle Jer jeg mødte på Skanderborg, af hjertet tak for i kom hen og gav en krammer, jeg fik så meget optur over det ❤️ Og det gav mig bare energi til at fortsætte med at blogge. I betyder verden for mig

Elsker jer sgu💋

 

Xx

R

4 kommentarer

 • Det lyder da også helt åndssvagt perfekt – bliver også altid lidt efter-ferie-deprimeret efter sådanne ture (:

  – Kit

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denise Amanda

  Jeg kender det alt for godt Rikke. Jeg har selv lige ramt min seng i København, og selvom den er betydelig bedre end en luftmadras uden luft, så bliver man altså lidt halv depri af at vende hjem til en hverdag uden knap så meget fest og farver. Man lever sgu i sin egen lille lykkelige bobbel 🙂
  Er ked af jeg ikke løb ind i dig i denne omgang. Måske igen en anden gang. Men dejligt at du har hygget dig og festet til den store guldmedalje 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Det er virkelig en mærkelig følelse og helt skørt altså, for det er jo bare en festival. Men man får bare lov til 24/7 at være bare i det, og det er helt specielt og meget magisk. Var ved 1000 gange at skrive til dig ; )

   Håber du har hygget dig

   Kys
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhhhh. Må jeg få lov til at komme med i den girlsquad næste år??

  Mine homies er blevet så gamle og satte, at de ikke gider med længere 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VI ER PÅ VEJEN IGEN - SKANDERBORG FESTIVAL..