SÅDAN LAVER DU FINE FARVEDE BRUDESLØR..

JEG HAR HØRT DET ER MAGISK // SKINCEUTICALS PHYTO CORRECTIVE GEL..

MIN HUD ER SIN EGEN den lever sit eget liv, jeg får breakout fra tid til anden og det super træls, men mange af mine veninder både i USA og DK de har vildt glæde af dette produkt fra SKINCEUTICALS. Jeg knus elsker jo mine produkter i forvejen, som jeg har fået ved N´AGE  så det kan være man skal teste dette også og adde endnu et medlem til familien. De siger det holder deres udbrud nede og hvis de kommer, så går de hurtigere væk, når de bruger dette produkt.

Hvis du ikke har læst mine indlæg om SKINCEUTICALS, så kan du læse om dem her:

#1 JEG GLÆDER MIG HELT VILDT

#2 SKINCEUTICALS UPDATE

Men Jeg har aldrig haft æren af at teste dette produkt PHYTO CORRECTIVE Men på N´AGEs shop skriver de:

PHYTO CORRECTIVE GEL

En let og oliefri gelé, perfekt til sensitiv hud og problemhud. Produktets styrkende egenskaber hjælper med at berolige irriteret hud. Phyto Corrective Gel indeholder planteekstrakter af agurk og timian. Hjælper med at fremme en friskere, klarere og mere jævn hudtone.

FORDELE

  • Let og oliefri fugtgivende pleje til uren hud
  • Beroliger irriteret hud
  • Hjælper med at forberede huden på æstetiske behandlinger
  • Mindsker rødme efter behandlinger
  • Ideel til sensitiv hud eller problemhud

Okay, jeg læser ordene agurk & timian, det er allerede et stort TJEK fra min side af, det er to ting jeg også elsker. Oliefri, det er skide godt når jeg har vipper på. Beroligende er jo keyword til det jeg gerne vil opnår med min hud. Mindsker rødme og problem hud… Ding, ding, ding, ding. Jeg har klart en sensitiv hud, så det virker enormt overbevisende og noget jeg må spørger pigerne om, når jeg kommer derind igen❤️

Du kan shoppe produktet HER.

Kys

R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅDAN LAVER DU FINE FARVEDE BRUDESLØR..