VERDENS BEDSTE HANDSKER // STADIG MINE FAVORITTER..

ASIAN DINNER OG SKØNNE KVINDER..

Kat WeareMad // Emily Salomon // Mie WeWonder ♥♥♥

ONSDAG AFTEN – HELE AFTENEN her til aften har jeg brugt tiden med disse 3 dejlige damer, vi havde nogle ting der skulle drøftes, da vi er ved at planlægge noget spas og løjer. Jeg havde glædet mig helt hjernedødt til at se dem, da jeg altid bliver i så godt humør. Og godt humør det er heldigvis næsten altid gratis  ; )

Vi spiste på Wok Shop og drak Tiger, det var næsten som at være hjemme, bare endnu bedre mad. Jeg må sige, jeg savner Singapore lidt nu hvor det er 8 grader i DK og 36 i Singa. Selv min krop er i chok over temperaturen, den er begyndt at skifte ham som en slange, eller prøver på at stikke af fra dette skod vejr. Brrrrrrrr ..

Føler hver gang jeg er i DK, så er det bare usselt koldt. Da jeg var hjemme i Okt sidste år, der købte jeg en håndfuld lækre striks, dem har jeg så brugt i Dec 15, marts 16, juni-juli 16 og nu igen i Okt. Der er ingen forskel. Vejret er det samme all year. Ville ønske jeg havde nået at være her i Sep. hvor sommeren bare var så lækker. Så er Danmark bare skønnest og det er Riksen vejr.

Jeg når desværre ikke at se pigerne mere denne gang, men heldigvis går der ikke så lang tid før jeg ser dem igen, men det skal jeg nok skrive mere om ; )

Nu vil jeg få noget prinsesse søvn, i morgen skal jeg på tur – jeg tjekker ind og fortæller hvor jeg skal hen. Road Trip on fleek ; )

Nat Nat fra Havnen

XX
R

♥♥♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VERDENS BEDSTE HANDSKER // STADIG MINE FAVORITTER..