TO THE MOON..

VERDENST BEDSTE HÅR TIP..

I går var håret sat, humøret højt og gearet fundet frem… I dag.. Not so much👻

Jeg fik jo verdens bedste anbefaling af Linea her på bloggen, da jeg lavede dette indlæg jeg fik anbefalingen ret sent fredag aften, men prøvede alligevel lykken at ringe til Copenhagen Stylebar. De tøvede ikke et sekund, da jeg sagde, jeg havde brug for at komme kl 9.00 da vi skulle videre til Roskilde kl 10.00 – de åbner normalt først kl 10.30 men var super hjælpsomme og åbnede salonen for mig👌🏼

Det kan man kalde, at møde kunderne hvor de er🖖🏼

Plus Maiken Mathilde som lavede mine fletninger, også lige svingede makeupbørsterne og lavede en let vandfast makeup, som var meget værdsat med det vejr, det stod jo ned i stænger da jeg satte mig i “flette-stolen”, og jeg må også sige, den holdte hele natten og lidt til.

De fletter til utroligt fair priser og har lige nu, et tilbud på fletninger til 200 kr. De er tosset med at ordne hår og personalet er super søde.

De kan mange andre ting end at lave braids tjek dem ud lige HER 👉🏼www.copenhagenstylebar.dk🙋🏼💇🏼💆🏼 #jegvedikkeligehvadderskermedminfinger

PS. Tasken er fra MARKBERG og den fulgte mig også sidste år på Roskilde.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TO THE MOON..