HVORDAN MAN UNDGÅR UREN HUD PÅ RYGGEN..

DET BEDSTE JEG NOGENSINDE HAR GJORT // LØFTET BRYSTERNE..

(Hvis nogen er i tvivl om min tatoo, så er det min ‘Rebel’ tatoo, som jeg fik lavet da jeg fyldte 18 år, og som min far tidligere havde sagt jeg ikke måtte få. Så kan man jo se hvem der vandt – OG hvem der ærger sig nu.. hahahahaha. Så i sidste ende havde han jo nok ret)

STATUS PÅ MIN OPERATION jeg fik lavet tilbage i December 2015 på Akademikliniken i Malmø. For jer der ikke har fulgt med så længe, så fik jeg lavet et brystløft (som har en fancy forkortelse, som jeg slet ikke kan finde ud af) og en korrigering af mine areolaer aka. brystvorter for 1 1/2 år siden. Det er sgu sådan et mærkeligt ord. Ja, både areolaer og vorter. Det har aldrig været noget hvor man tænker, uhmmm, sådan en lille lækker areola. Bare den var min. HA! Der kunne man godt ha´fundet på et lidt mere ‘mumsi’ ord. Men man skal være taknemlig for man overhovedet har nogle. Så ‘glimmer på, og op på kaminhylden’ ; )

PROCESSEN Jeg fik fjernet 400 gram i hvert bryst, og hejst dem til dels mere. Til at starte med, lavede ‘vi’ (Flemming gjorde) kun et snit ned af brystet, og fjernede brystvorterne og gjorde dem mindre. Det var også super fint til at starte med, men som året gik, faldt volumen, og trængte til et løft forneden, så det gjorde vi så den 17 Dec 2016, hvor ‘vi’ (igen Flemming) lavede det klassiske T-snit, som lige var det sidste løft som de havde godt af. Så jeg fik den kavalergang jeg ønskede mig, og hvor jeg til tider bare kunne nøjes med en Calvin Klein sports bh og ikke en hel kran, der skulle løfte pat´tøjet

DON´T BE SHY Til at starte med, mente Flemming ikke jeg havde brug for mere, da jeg havde super flotte bryster, som desværre bare var blevet ‘lidt trætte‘ som han forklarede mig så pænt. Hvis det ikke var fordi han skulle gøre dem endnu smukkere, så var jeg nok blevet en anelse fornærmet. Men det er fordelen man har som kirurg, der kan man både røre andre kvinders bryster, uden nogen bliver sure, og sige de er blevet lidt trætte, uden man får en flad. En hver mands drøm.

GLÆDEN I dag er jeg SÅ glad for dem, og ville ønske jeg havde gjort det noget før, for det har bare gjort mig så glad. Jeg har altid haft enormt store bryster 75E, og med tiden og efter en graviditet, så er de bare blevet … JA, trætte.. Fylden var røget i bunden af dem, og de var helt flade på toppen. Der var sgu ikke meget ‘sex på drengen‘ over dem. Og hvem gider at have en 75E i bunden, og en skibakke på toppen. Ikke mig. Så derfor valgte jeg at gå under kniven. Jeg har ikke fået noget i dem, jeg har ‘kun’ fået løftet. Jeg er heller ikke sikker på, jeg har lyst til at få noget i dem, men man skal aldrig sige aldrig. For så har man jo bundet sig til en holdning, og det husker folk altid ; )

HVOR GÅR GRÆNSEN Jeg har ikke mange ting, jeg ikke ville få lavet eller gøre. Kun én ting, kommer jeg aldrig til, og det er at få noget i læberne, men det er nok grundet jeg er så enormt glade for dem, og de er fyldige liiige der, hvor de skal være det. Men jeg forstår godt dem, som gør det, hvis de ikke har nogen. Jeg har veninder som ikke har haft noget fylde, som har fået dem lavet, og det er virkelig pænt, og faktisk så man ikke kan se det. Men jeg har også i mine 12 år i modebranchen set nogle uheldige situationer af læber, som man ikke blev glad for i længden… Av, det er en branduheldig situation at stå i, for det er svært at gøre det om, hvor end man gerne ville. Så bedre at starte i de små rettelser, og så arbejde sig hen i mod sit slut resultat.

BOTOX ON MY BRAIN Jeg får selv botox i panden, da jeg har så enormt meget mimik, og det gør jeg aldrig slapper af i hovedet – og så skærer jeg tænder, som blev jeg betalt for det. Det har kostet mig en semi flækket fortand, og ingen emalje på tænderne – ja, og jeg så må sove med natskinne. Men når jeg får botox hver 6 mdr. så afhjælper det alle mine spændinger og den hovedepine og overanstrengt kæbe det må medføre.

KEMIEN Akademikliniken, har kun vist sig, at være forstående overfor der hvor jeg gerne ville hen, og da jeg havde nogle ting jeg var ked af, så var de med det samme klar på at ændre det, så vi sammen opnåede et mål, hvor jeg var tryg og glad. Det har også meget med kemi at gøre, for det er vigtigt  man sørger for, at være tryg med sin kirurg og føle han/hun forstår en. Så opnår man et godt resultat.

Hvis I har nogle spørgsmål, så er i meget velkommen til at sende en privat mail, så er jeg klar parat til at svare så godt jeg kan, men husk jeg er ingen pro´og de erfaringer jeg har, er ikke lige med, det er hverken de rigtige eller hvad andre har oplevet, jeg kan kun snakke for mig selv ; )

♥♥♥

R

Akademikliniken

2 kommentarer

  • Sara

    Forstå mig ret, men jeg havde aldrig gættet at du havde en barm i størrelse 75E. Af en eller anden grund havde jeg indtrykket af at du havde en relativt lille barm. Sådan kan man jo blive så overrasket.. 🙈

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Haha. Når jeg er modig nok, så skal jeg nok poste et billede af dem fra de gamle dage ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVORDAN MAN UNDGÅR UREN HUD PÅ RYGGEN..