DEN PERFEKTE KJOLE..

UNDER CONSTRUCTION. EXPATLIFE. BFF´s OG RYNKET RØV..

(Stine Milkandhazel // MIG // Camilla Voreseventyrisingapore)

EXPATLIFE ON FLEEK.. Mange ting i Singapore er bare rigtig hårde, når man lever som expat-familie, og ens mand altid er væk. Der er optur – der er nedtur. MEN i dag var ikke en af de dage.. Jeg har haft den hyggeligste dag sammen med mit squad. Vi skulle fejre fødselsdag, og det blev gjort med maner..

Jeg fik endelig flyttet mit korpus til Sentosa, jeg har været der alt for få gange, og det er simpelthen en fejl. For jeg elsker at være på Sentosa, når jeg endelig kommer derhen. Sentosa er en Ø der høre til Singapore, hvor der er masser af beach bars, UNIVERSAL, KidZania, Whotel og en masse andre forlystelser. Man kan vel egentlig godt kalde det, for forlystelsernes Ø.

Stine (Milkandhazel) havde fået det anbefalet, og det var et mega cool sted. Stedet hedder Auriga Spa at Capella Hotel og ligger lige i starten af “Peterpan øen” lidt gem oppe ad en vej. Jeg ville aldrig selv have fundet det, hvis Stine ikke havde fået anbefalinger dertil.

Der var lidt udfordringer, da vi troede vi havde betalt for spa adgang, og det så også var incl. man måtte benytte sig af deres pool – men men men men, det måtte man så ikke, så skulle man købe en hel dags spa adgang, og lad os bare sige, det kostede det samme som hele min popcorn-måneds-løn var, så vi pustede os lidt op (eller jeg gjorde) og fortalte dem, sådan legede man altså ikke med en fynbopige fra 5800 New Castle, de forstod selvfølgelig ikke hvad det betød, men noget af det må de jo have opfattet, for vi fik alligevel lov til at tisse i deres pool. HELT GRATIS… Muhaaahaaa ; )

Vi brød alle op efter lunch, og jeg har skyndt mig hjem for at gøre klar til falafler i aften, hvor de atter kommer retur til pige-dinner. Vores mænd er til pokeraften – eller månedsløns ombytning, tror jeg de kalder det. Vi skal alle hjem på ferie, men vi er der ikke alle på samme tid, så det bliver 2 måneder jeg skal undvære disse tøser, og det bliver virkelig svært når vi hele tiden er sammen herude. Men så har man noget at glæde sig til ♥

JA, sådan kan en dag i en expat-wife´s liv også være #hårdtmedhårdtpå  – ej det skal lige siges jeg gik 5 km hjemmefra og ned for at mødes med pigerne, så noget har jeg da lavet.

M skrev: Hold da op, du er blevet en hel fitness dronning…

Mig: Jeg gider bare ikke blive fed, og udskiftet med en 20 årig stram model…

M: Der er ingen der nogensinde kan tage din plads..

Mig: Åhhhh.. det var sødt sagt… Selvom jeg dog tror han lyver.. ; )
///

SERVICE INFO: Min blog er under construction, så bær lige over med, hvis den ser mærkelig ud.

///

Håber jeres dag må blive lige så afslappende som vores ♥

Kys fra regnede Singapore.

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN PERFEKTE KJOLE..