UNDER CONSTRUCTION. EXPATLIFE. BFF´s OG RYNKET RØV..

THE MISSING PIECE. SAGGY HUD OG LÅR I SKOENE..

(***Bullshit)

Kender I det, man vågner en morgen og indser, at det mellemrum man hele sit liv har haft mellem lårene, det er pludselig væk. Væk som dug fra solen. Hvad er der sket? Hvor er det forsvundet hen? Det er mig en gåde. Men næsten 1 mdr. før min 34 års fødselsdag, har det eneste der har fulgt mig hele livet, stukket halen mellem benene og sagt SEE YAA!!

Jeg ved ikke om det nogensinde vender tilbage, eller om min krop bare pludselig er blevet enig med sig selv om, at thigh gap er ikke det nye sorte – og dét de unge vil ha´.. Men jeg vil altså gerne have det ; (

Det er så vildt, hvor meget der sker med en kvindekrop hen ad vejen, og hvor meget min har ændret sig, bare på disse få år. Det er ikke fair, jeg vil have min penge tilbage, der må være noget retur og reklamationsret. ; )

De første 8 mdr her i Singapore, der har jeg ikke rigtig haft overskud – det lyder helt fucked at sige det højt, til at træne helt vildt meget. Der har været så meget mentalt udmattelse, at jeg ikke rigtig har kunne holde fokus. Men nu er overskuddet der, og jeg har en personligtræner en gang om ugen. Jeg går 4-5 gange om ugen 5-6 km. Jeg svømmer og jeg dyrker yoga 2-3 gange – men jeg syntes ikke rigtig jeg ser nogen forandring. Men den kommer nok gradvist hen ad vejen – og så ville det jo være løgn, hvis jeg sagde, jeg ikke drak en anelse mere her end jeg gjorde derhjemme, sååååååhhh det kunne måske også have noget at gøre med det.

Det er nok ligesom når man flytter i ny bolig, der skal man også lige finde sig til rette, før man kalder det for sit hjem. Og det her er nok lidt ala samme situation – bare lige på nær, man ikke behøver at male over, før man flytter ind – her er grundet i forvejen ♥

Min mor sagde altid “bare vent til du bliver ældre, så ændre din krop sig også” – JA JA, old lady tænkte jeg bare, det kommer ikke til at ske her. I was so wrong. !!

Sjovt, da jeg var mindre, der tænkte jeg at mine forældre var virkelig gamle. Som i virkelig. Min mor var 18 år da hun fødte mig, og blev 19år 3 mdr. senere. Så jeg har jo virkelig nogle unge forældre. Og lige så gamle som jeg syntes de var da jeg var mindre – lige så unge syntes jeg de er nu, hvor jeg er i mine trediver. Alder er en sjov størrelse – måske vi alle burde leve som PRINCE gjorde, hvor han ikke fejrede sin fødselsdag, men han talte heller ikke hverken dage eller hans år. Og han mente selv, det var grunden til, han stadig så så ung ud. Jeg har altid tænkt botox, men okay ; )
Men hans filosofi var, at han ikke ældes, da det er en metal ting hos folk der tæller år, dage og timer… Noget at tænke over.

Er jeg den eneste der ser en stor forskel i min krop, både efter fødsel, men også med alderen?

Godmorgen Danmark – og ha´en dejlig weekend♥

XX
R

9 kommentarer

 • Louise Lindgård Johannessen

  Hej Rilke
  Det lyder til, at du har a lot going on!😳🙈Jeg kom til at tænke på, hvis ikke det virker, har du så overvejet at træne efter Anna Bogdanovas principper? Jeg er netop begyndt på et forløb, der strækker sig over 1 år (!) her i starten af maj. Det er endnu for tidligt at se nogen effekt – men det føles virkeligt godt – og hendes fakta og filosofi giver bare SÅ meget mening! 😃👍🏼
  Bare en tanke…
  /Louise 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Jeg har faktisk hendes bog, måske jeg skulle prøve at give den et shot ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg er snart 43 og JA! der sker meget med kroppen og når man som jeg har en hormonelt betinget sygdom der gør, at jeg tager på bare keg ser på en gulerod!! Det er altså op af bakke nogle gange…

  Det kræver hård træning og clean eating her, men vino og champagne engang imellem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ej det er så tungt, det har min veninde også, og det er så press for hende – hun tager nærmest på at en cykeltur i den friske luft. Træls med træls på..:!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg glemte lige:

  Hvis man elsker sig selv, så går det hele nok. Jeg står foran spejlet splitter Hans Jørgen og tænker, fuck jeg ser godt ud. Halleluja. Og jeg mener det!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ej det ville jeg elske at gøre.. Elske. Har du altid haft det sådan? Jeg håber jeg en dag finder ro i min krop. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Jeg er 17 år, og er panisk ræd for at mit thigh gap forsvinder snart. Det er som en besættelse, der ikke forlader mit hoved.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   17 år.. Du har hele livet foran dig, der er mindst 17 år til den forsvinder (ligesom mig) så endelig spis en croissant og nyd livet ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   jeg har fået thigh gap – haha!! Jeg er 22 og har altid haft en lidt kraftigere underkrop end overkrop. De seneste år har min krop forandret sig lidt – jeg har fået tyndere ben, men har til gengæld ikke helt så meget hvepsetalje mere. Jeg tror bare at man bliver nød til at indse, at kroppen ændrer sig – selvfølgelig kan man gøre lidt, men altså.. naturen går sin gang. Vi er alle blevet beriget med et eller andet – jeg er tynd og har store bryster, men til gengæld har jeg appelsinhud – det er jo heller ikke super nice 😀 haha! men ja, jeg gider bare ikke at bruge min tid på at være træt af min krop, for det går sgu bare ned af bakke fra nu af. Og Rikke, jeg synes du er så flot :))

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UNDER CONSTRUCTION. EXPATLIFE. BFF´s OG RYNKET RØV..